Stiri pe surse ! Vio, “El traficante”, negociaza cu Ponta, schimbarea lui Miculescu !

Stiri pe surse !   Vio, “El traficante”, negociaza cu Ponta, schimbarea lui Miculescu !

In ultimele 5 ore, grupul angajatilor SRR de pe FB, securizat de Tanase, e tacut.

Badaranii” sunt toti, dati disparuti. Bazaie mustele pe acolo. Plictiseala mare. Ce s-o fi intamplat?

Unii spun ca Viorica si locotenentii ei, ar fi parasit tara, in graba. Ca ar fi fugit in Columbia. Cu tot cu canapeaua furata in anul 2011, din SRR. Ca hoata de canapele ar fi zis ca nu renunta la ea, nici moarta. Ca cica e amintire ! Altii isi dau cu parerea ca “El traficante”, senora Viorica face “traffic”. Nu trafic d-ala de site. De alalaltu’. Stiti voi de care!

Cica vorbeste cu Victor Ponta, sa-l schimbe pe Miculescu din functie, ca asta o face de rusine pe Vio, ca are CV-ul nasol ! (vezi aici episodul nr. 4 unde Vio il atentioneaza pe Miculescu ca nu se pot bate in CV-uri)

Si d-aia e tacere online, ca Vio e pe Skype, la negocieri cu Victor! Inca nu se stie cine este noul favorit al Vioricai, la functia de Presedinte al Radioului public, dar prietenii nostri de la Clicks au reusit sa obtina o poza a individului cu care Vio vrea sa-l inlocuiasca pe shogun.

Il recunoasteti? pastila_maimutaStie cineva ceva de asta?

Dupa ochelari, pare intelectual rafinat, cu CV beton, nu ca Miculescu !

Altii sustin ca circarii nostri dragi ar fi toti, la reanimare, la Spitalul Municipal, unde, dupa o reteta speciala, facuta numai pentru smecherii PSD, Sorin Oprescu le baga perfuzii de Red Bull, chili si esenta de coada soricelului in vene, sa se reenergizeze, postacii, pentru episodul nr. 5.

Ultima sursa ne spune ca nimic nu e adevarat. Ca postacii au alt plan.

Da, sunt toti la spital, dar la Floreasca, unde se supun unor operatii de schimbare de sex si de identitate. Prima operatie este finalizata deja cu succes, un membru al Comitetului Director fiind transformat intr-o duduita cu nume de cod „Stanciu Gabriela”, care posteaza proaspat, pe grupul FB ! Eh, vedem noi ! Sper sa revina totusi, sub orice forma ! Chiar si de aerosoli ! Episodul 5 n-ar mai avea nici un farmec, daca nu mai exista Badaranii !

Aha, se pare ca s-au gasit pastilele de prietenie cu Ponta, pe care le ia Vio!

Se pot lua numai de cei care incheie asigurari private de sanatate, prin intermediul Sindicatului condus de “El traficante” pastile_PontaAtentie ! Nu mai mult de trei pe zi!

Si se iau citindu-se prezentul pamflet!

PS: V-ati prins acum de ce nu vrea Victor sa vina in tara? Nu din cauza DNA, ci din cauza Vioricai care l-a amenintat pe Victoras ca daca nu-l schimba pe Miculescu, cu noul ei prieten, il asteapta cu Geo, pe Victor la aeroport, unde o sa-i securizeze si celalalt picior.

AV Moise

Un gând despre “Stiri pe surse ! Vio, “El traficante”, negociaza cu Ponta, schimbarea lui Miculescu !

  1. Pingback: Viermuiala dintr-o scrisoare rătăcită | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s