Miculescu si Balaci! Faceti recurs ?

S-a comunicat sentinta civila nr. 2480/03.04.2015, data de Tribunalul Bucuresti in dosarul nr. 16735/3/2014.

Asa cum veti observa din lectura sentintei (vezi aici), Tribunalul, printr-o motivare impecabila, a inlaturat toate aberatiile paratei SRR in sensul in care Radioul public nu ar fi obligat sa se supuna prevederilor Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public.

Ce se va intampla mai departe? Hai sa facem un pariu!

Noi pariem ca Miculescu, sub presiunea celei care l-a pus “singurica” in Consiliul de Administratie, va face recurs!

De ce sa faca recurs, in conditiile in care este clar pentru oricine ca, in prezent, smecheria cu “SRR nu este institutie publica”, nu mai tine la Tribunalul Bucuresti?

Va dam noi raspunsul: 1500 lei sau 2000 lei cat ar costa cheltuielile de judecata platite, in recurs, reclamantului sindicat (care se vor adauga la cei 1500 lei de la fond) sunt un pret pe care Miculescu este gata sa-l plateasca, doar pentru a amana comunicarea informatiilor foarte “sensibile” solicitate de SUS-Radio Romania.

Asa cum veti observa din sentinta, noi am solicitat SRR sa ne comunice urmatoarele informatii:

1)Numărul total de salariați, cu contract individual de muncă în SRR, la data de 26 Septembrie 2012;

2) Numărul total de salariați, cu contract individual de muncă în SRR, la data de 28 Februarie 2013;

3) Dacă în luna septembrie 2012, SRR reținea, pe statele de plata al salariilor, cotizații sindicale în favoarea Sindicatului Liber al Lucrătorilor din SRR;

4) Câți membri de sindicat cotizanți, din rândul angajaților cu contract individual de muncă în SRR, avea, conform evidențelor dvs., la data de 26 septembrie 2012, Sindicatul Liber al Lucrătorilor din SRR;

5) Câți membri de sindicat cotizanți, din rândul angajaților cu contract individual de muncă în SRR, avea, conform evidențelor dvs., la data de 28 Februarie 2013, Sindicatul Liber al Lucrătorilor din SRR.

Informatiile pe care noi le-am solicitat lui Miculescu sunt de natura a demonstra ca in anul 2012, cand Sindicatul Liber al SRR si-a obtinut reprezentativitatea in instanta, Daniela Ciobanu (fost presedinte al sindicatului), a depus o declaratie falsa la instanta prin care atesta pe propria raspundere (penala, am zice noi!) ca ar avea 1185 membri de sindicat.

In realitate, in perioada respectiva, Sindicatul Liber din SRR avea cel mult 605 membri de sindicat, conform probelor pe care le detinem.

Acesta este motivul pentru care Miculescu ne-a raspuns la alte petitii “nevinovate” trimise de noi in baza Legii 544/2001 (a se vedea articolul “Radioul Public paraseste era nipon-medievala, facand primii pasi in a deveni “public” si european.” vezi aici), dar nu ne va raspunde la petitia ce face obiectul dosarului nr. 16735/3/2014, preferand sa faca recurs deoarece daca pierde, nu plateste el din buzunarul lui onorariul avocatului nostru, ci platesc “prostii” de cetateni.

AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s