S-a comunicat hotararea privind anularea alegerilor pentru CA al SRR, organizate in 2014

In data de 7 iulie a.c., s-a comunicat sindicatului, sentinta civila nr. 1595 / 5 iunie 2015 data de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul nr. 4322/2/2014, prin care s-a dispus anularea alegerilor pentru CA al SRR, organizate in 2014.

Reamintim ca alegerile ilegale au rezultat in nominalizarea Nicoletei Viorica Balaci si a lui Adrian Doros, de catre Parlament, ca membri in Consiliul de Administratie al SRR.

Sentinta este atasata aici, aici si aici (pentru ca este foarte mare – 41 de pagini – a fost impartita in trei fisiere pdf).

Ce se intampla de aici incolo?

Pai fara doar si poate, ne asteptam la demisia de onoare a doamnei Nicoleta Viorica Balaci si a domnului Adrian Doros.

Ha, ha, ha ! Ce gluma buna! Veti zice dumneavoastra, cititorii nostri.

Avand in vedere ca este mai probabil sa realizam primul contact cu extraterestrii

Ipoteza 1

sau sa facem porcul sa zboare

Ipoteza 2 decat sa renunte, din ratiuni ce tin de demnitate si de onoare, cele doua personaje la functiile castigate pe nedrept, este previzibil ca SRR, prin Ovidiu Miculescu (dator lui Vio care cica l-ar fi pus in Consiliul de Administratie, „singurica”) sa exercite calea de atac a recursului.

In continuare, daca este pastrata in recurs solutia instantei de fond (si nu exista niciun motiv pentru care sa fie rasturnata, solutia primei instante), vom solicita grupurilor parlamentare si altor subiecte de sezina, sa solicite Curtii Constitutionale, anularea Hotararii Parlamentului nr. 24/2014, pentru a permite lui Balaci si Doros sa revina cu picioarele pe pamant.

AV Moise

5 gânduri despre “S-a comunicat hotararea privind anularea alegerilor pentru CA al SRR, organizate in 2014

  1. Pingback: Fapte, nu vorbe ! | SUSROMANIA

  2. Pingback: Quod erat demonstrandum: Alegeri ilegale la Radio România – un grav atentat la democrație! (varianta pe larg) | SUSROMANIA

  3. Pingback: Încă o decizie penală favorabilă pentru SUS-Radio Romania | SUSROMANIA

  4. Pingback: Încă o decizie penală favorabilă SUS-Radio Romania | SUSROMANIA

  5. Vezi sa nu! Adica Ovidiu Miculescu refuza sa-i suspende contractul de munca condamnatei la inchisoare cu suspendare Oltea Serban Parau desi legea il obliga inca de la trimiterea inculpatei in judecata pentru fapte de coruptie legate de serviciu (art.52 lit b Codul Muncii) , iar dvs vreti sa o supere tocmai pe ilustra Nicoleta Balaci care l-a pus presedinte? Oricat ar sfida legile Romaniei, lui Miculescu nu i se intampla nimic, el este jmekerul deasupra justitiei, JUPANUL, asa ca Keep walking OM mic….. Colegi din SRR, va place sa cititi, da? Dar va e lene sa postati comentarii, sau poate sunteti multumiti de situatia noastra?

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s