Stiri de weekend 22-23 august 2015

justitie-coruptaCum drumul Justitiei este unul sinuos, a venit si randul subsemnatului sa platesc SRR doua sume de 1.500 lei si 4.000 lei reprezentand cheltuieli de judecata, in procesul privind concedierea mea si in alt proces in care am contestat un act administrativ emis de SRR.

Aceste sume au reprezentat cheltuieli de judecata facute de SRR, institutie publica, in mod ilegal, cu avocatii care capuseaza Radioul Public, de ani de zile.

Pentru ca Justitia este de multe ori stramba, in conditiile in care Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania obtine in prezent o avalansa de hotarari judecatoresti in care se statueaza ca SRR este „institutie publica”, in mod dubios, in cele doua procese in care am fost obligat la cheltuieli de judecata cu avocatii SRR, judecatorii au considerat ca SRR nu este „institutie publica”.

Asa ca, cum se spune, „cu dreptatea in mana”, am fost nevoit sa respect deciziile juzilor care au ochelari de cal, prin care s-au incalcat flagrant prevederile art. 1 din OUG 26/2012 (vezi aici si aici) care interzic expres institutiilor publice avand compartimente/servicii juridice, sa incheie conventii de asistenta juridica cu Case de avocatura/avocati.

Am platit sumele solicitate SRR-ului, cu ajutorul sponsorilor si prietenilor care ne sustin, pe mine si pe sindicatul SUS-Radio Romania, in lupta impotriva „serpariei” din Radioul Public.


Sper ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat, sa recuperez aceste sume la CEDO.

Cum nimic nu se pierde si totul se transforma, o alta posibiltate este sa recuperez aceste sume din actiunea pe care o vor introduce avocatii mei, saptamana viitoare, impotriva gruparii care ma calomniaza cu inversunare pe FB condusa de Dobritoiu Costin Radu si Balaci Viorica Nicoleta. Sper ca defaimarea mea zilnica, timp de peste 3 ani, sa fie reflectata corespunzator in despagubirile morale ce imi vor fi acordate de instanta de judecata.

Reamintesc ca aproape aceeasi gasca de psihopati, pentru durerile de spate ale lui Balaci Georgel, pentru refuzul proprietarilor de case din Belgia de a-i adaposti pe Cerasela si Bogdan Radulescu, pentru defectiunile provocate gipanului Vioricai Balaci, toate si altele asemenea traznai, cica provocate de presiunile facute de subsemnatul pe blogul SUS-Romania, mi-au solicitat in instanta, 80.000 euro despagubiri (termen 17 septembrie 2015, la Judecatoria Sector 3) (vezi aici).

Cu stima,

AV Moise

7 gânduri despre “Stiri de weekend 22-23 august 2015

 1. OMculescu are dreptate, Basarabescu are legaturi cu TVR, cu… AGA -SC Pajura Alba/Radio Chisinau, cu…
  Opinia noastra este ca Basarabescu actioneaza, numai, in interes personal, asemenea Vioricai Balaci ! Cumpara si vand pe oricine pentru a-si atinge „telul”. Au nevoie de fraieri, in preajma, doar, ca sa para ei „lideri” si sa le pape banii din cotizatie. La cei doi,doar, culorile politice si gradele difera…
  Daca lui Basarabescu i s-au luat 10% din leafa, suntem convinsi ca i-au ramas multi bani, la ce leafa i-au dat toghina si …altii.

  Sa nu pierdem din vedere, niciodata, adevaratii lideri de sindicat, care au pus bazele miscarii sindicale postrevolutinare, in SRR, care au militat si castigat drepturi ptr. salariatii SRR, drepturi pe care Viorica Balaci, azi, le vinde, iar Adrian Moise, unul dintre liderii sindicali de baza, dat afara, din SRR, tot de Viorica, care trage sforicica…, amenintand ca, daca nu ne mutam in sindicatul ei sau al lui Georgel, vom fi dati afara, vom ramane fara paine, etc,.
  Nu ne-am lasat intimidati de Viorica, am ramas in sindicatul SUSROMANIA.
  Da, suntem persecutati, avem cele mai mici salarii, dar iubim adevarul ptr care lupta liderul nostru, vrem curatenie si normalitate si credem in intelepciunea Divina prin care am invatat ca: “Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu orice cuvânt care iese din gura lui Dumnezeu.” (Matei 4, 4)

  Apreciază

 2. Ai dreptate,stau si se uita cum noi,cativa,care nu am acceptat sa fim umiliti, santem hartuiti si tracasati de lingaii sefi. EXISTA UN DUMNEZEU SI ASTEPTAM DREPTATEA.
  Pe langa Valetin Moise mai sunt si altii, din pacate putini.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ba uite ca putem rabda. Cei de la TVR se mobilizeaza, cei de la Romatsa la fel, medicii, profesorii, politistii. In timp ce noi, marile vedete radiofonice, marii instrumentisti din orchestra, noi cei de la emisia in direct, stam pititi sub pres, sa nu-i pice cumva ochii Sultanului puscariabil Ovidiu Miculescu asupra noastra, sa ne faca felul. Ca doar el se distreaza in prccese fara numar pe banii SRR. Ce proteste, ce greva? Condamnatii la inchisoare, inculpatii si incompatibilii conduc SRR dar noua ne place! Ne uitam cu interes ce mai zic, ce mai patesc Moise si Basarabescu, asa le trebuie! Dar… totusi, daca reusesc sa obtina ceva, pe pielea lor, pe timpul, banii si stresul lor, ne pica si noua ceva.
  Sa nu faceti nimic, nimic, fratilor! Nimic, auziti? Sa cantati cu patos la festivalul Enescu spre gloria Sultanului si a condamnatei la inchisoare.

  Apreciat de 1 persoană

  • Inteleg ca Moise e domnul care are acest site si care e fost lider de sindicat disponibilizat abuziv. Bassarabescu parca era un angajat al TVR. Ce i s-a intamplat la radio de ziceti ” Ne uitam cu interes ce mai zic, ce mai patesc Moise si Basarabescu, asa le trebuie! „?

   Apreciază

   • Toti profesionistii din SRR, realizatori, redactori, reporteri, regizori de emisie, la fel si toti ascultatorii de RRActualitati stiu cine este Gabi Bassarabescu. Unul dintre cei mai buni realizatori de emisiuni de actualitati, in prezent lider al Sindicatului profesionistilor de radio. Pentru indrazneala de a critica public evaluarile profesionale 2015, ale caror criterii nu au fost fixte in fisele de post, asa cum prevede Codul Muncii, a fost hartuit timp de aproape 1 an in Comisii disciplinare si, in final, a fost penalizat 3 sau 6 luni cu 10% din salariu. De abia asteptam sa pice Ocupatia Miculescu sa-i intrebam pe membrii Comisiilor disciplinare in frunte cu Milan si Furdui, cum e cu concursurile frauduloase de ocupare a posturilor manageriale in care Ovidiu Miculescu a fost presedintele comisiilor de concurs la care candidau consilierii lui, toti ajungand directori si sefi de serviciu.si cum e cu neaplicarea art. 52 b din Codul Muncii ca sa o tina directoare pe pucariasa oltea Serban parau.

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s