Miculescu si Milan mai au inca 3 procese pe Legea 544/2001

Legea 544 din 2001Sindicatul SUS-Radio Romania a depus astazi la Tribunalul Bucuresti 3 actiuni pe Legea 544/2001, privind accesul la informatii de interes public, cu referire directa la activitatea SRR, ca institutie publica.

Astfel:

  1. In dosarul nr. 31580/3/2015 (vezi aici) este vorba de solicitarea unor informatii de interes public (vezi aici) in ceea ce priveste alocarea unor apartamente (locuinte de serviciu) din cota RAAPS pentru Andras Istvan Demeter si Ovidiu Miculescu, in considerarea functiilor pe care le-au detinut/detin. SRR nu a raspuns in termenul legal.
  2. In dosarul nr. 31581/3/2015 (vezi aici) este vorba de solicitarea unor informatii de interes public (vezi aici) in ceea ce priveste proiectul site-ului „Observator European”. SRR nu a raspuns in termenul legal.
  3. In dosarul nr. 31582/3/2015 (vezi aici) este vorba de solicitarea unor informatii de interes public (vezi aici) in ceea ce priveste organizarea la Bucuresti a „Conferintei ABU Media 2020”. SRR nu a raspuns in termenul legal.

Maine sindicatul SUS-Radio Romania va mai depune inca 2 actiuni pe Legea 544/2001.

Transparenta cheltuirii banilor publici de catre cei din conducerea Radioului Public va deveni, in curand, o norma de viata.

Cei care se fac ca Legea 544/2001 nu se aplica la Radioul Public dupa ce s-a stabilit definitiv ca SRR si SRTv trebuie sa raspunda petitiilor ce vizeaza informatiile de interes public, sunt pasibili de a fi sanctionati pentru abuz in serviciu (vezi aici, art. 297 Cod Penal).

AV Moise

2 gânduri despre “Miculescu si Milan mai au inca 3 procese pe Legea 544/2001

  1. Pingback: SRR a depășit termenul prevăzut de lege cu 4 zile! | SUSROMANIA

  2. Recomandabila ar fi o plangere penala contra lui Miculescu pentru abuz in serviciu, prin neindeplinirea intentionata a obligatiilor de serviciu, si anume refuzul de a suspenda contractul de munca in cazul Oltea Serban parau, condamnata la inchisoare pentru conflict de interese, fapte asimilate faptelor de coruptie. Mentinerea ei in functie manageriala si reprezentarea SRR de catre o puscariasa la evenimente internationale de anvergura – Tg de la Milano. rasul in nas si datul cu tifrla sunt practicile preferate, se pare, de intreg Consiliul de Administratie. Apropo, domnilor din CA, daca nu sunteti de acord cu Miculescu, privind mentinerea in functie a O SP, de ce nu il denuntati la Parlament? Va e frica sa va pierdeti fotoliile? De fapt Miculescu, Demeter si Toghina s-au plimbat cu condamnata la inchisoare prin toata lumea, cu orchestra, s-au pplimbat si Fugaru si sararu. dar voi, ceilalti?

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s