Gala Bute faza pe Radio se joaca la Tribunalul Bucuresti. Miculescu a fost obligat de CCR sa iasa la joc.

GSP-Radio-SmecheriaGala Bute faza pe Radio se joaca la Tribunalul Bucuresti. Miculescu a fost obligat de CCR sa iasa la joc.

Dupa cum bine se stie jurnalistul Catalin Tolontan de la Gazeta Sporturilor, a fost primul care a scos la suprafata dedesubturile de la Gala Bute (vezi aici) ca apoi sa se desprinda bucatica de Gala care a „trecut” si pe la Radio Romania (vezi aici).

In continuare aveti si un interviu cu fostul Presedinte-Director General al SRR (2010-2012), Andras Istvan Demeter, care spunea ca 60.000 de euro nu este o suma prea mare (vezi aici).

Ce nu se mai spune, si nici Tolo cred ca nu stia, ca discutiile despre Gala Bute la Radio Romania au inceput pe mandatul fostei PDG-iste, Maria Toghina, prietena si apropiata cu Elena Udrea (au mers impreuna si la Expozitia Mondiala de Turism din China), care nu a mai apucat sa semneze contractul, pentru ca i-a expirat mandatul.

Ca membru in CA al SRR in perioada 2005-2010 si 2010-2014, stiam ca sumele mai mari de 10.000 de euro, se aprobau de catre Comitetul Director (iar CA al SRR era informat), iar peste 100.000 de euro se aprobau de catre Consiliul de Administratie al SRR.

Demeter nu a convocat Comitetul Director si nici Consiliul de Administratie al SRR nu a fost informat de valoarea acestui contract.

Ce si-a zis Demeter, ca un 0 (zero) nu are valoare si la adugat la cei 6.000 de euro (echivalent lei fara TVA), valoarea contractului semnat cu Viorel Sima. Asa s-a ajuns la cei 60.000 de euro (fara TVA).

In articolele postate pe blogul susromania „Curtea de Conturi atesta oficial, proasta gestiune a Societatii Romane de Radiodifuziune” (vezi aici) si „Gala Bute provoaca un razboi fratricid in SRR” (vezi aici) am atasat si Decizia nr. 1 a CCR (vezi aici) obtinuta intr-un proces cu Curtea de Conturi a Romaniei, unde avem termen de judecata la Curtea de Apel Bucuresti, maine 7 septembrie 2015 (vezi aici).

Astazi va punem la dispozitie cererea de chemare in judecata a SRR (vezi aici) impotriva celor 3 muschetari si a …unei doamne, ce au semnat fiecare pe acest contract:

 1. Andras Istvan Demeter – PDG al SRR (2010-2012) si actual membru in CA al SRR (2014-2018);
 2. Constantin Puscas – fost si actual Director Economic al SRR (vezi aici);
 3. Nicolaie Mircea Sălăgean (adus in Radio de catre Demeter fara concurs!!!) – pus Sef Serviciu Juridic (vezi aici);
 4. Carmen Gina Ionescu – Director Editorial (vezi aici)

Dosarul este pe rolul Tribunalului Bucuresti (vezi aici) dar asteptam si raspunsul DNA.

Indiferent daca cei 4 isi vor imparti sa plateasca cei 60.000 euro+TVA si dobanzi (sa scape de plangerea penala de la DNA), fapta a fost comisa, iar cei 4 detineau si inca mai detin pozitii cheie, in conducerea Radioului Public.

Va tinem la curent.

Precizare importanta:

Lucian Bute nu este implicat in acest scandal, decat cu numele.

El este si va ramane un mare campion! Succes Lucian!

SUSROMANIA a folosit materiale de pe urmatoarele site-uri: http://www.tolo.ro, http://www.reportervirtual.ro, http://www.srr.ro.

AV Moise

4 gânduri despre “Gala Bute faza pe Radio se joaca la Tribunalul Bucuresti. Miculescu a fost obligat de CCR sa iasa la joc.

 1. Pingback: Gala BUTE faza pe Radio nu s-a terminat!Miculescu & Milan l-a înlocuit pe Demeter&Pușcaș&Co. | SUSROMANIA

 2. Pingback: Cum si-a facut KO, Ovidiu Miculescu de la Radio Romania, pe mana lui Demeter! | SUSROMANIA

 3. Pingback: Gala Bute faza pe Radio, continua ! Ovidiu Miculescu și-a făcut KO, singur ! | SUSROMANIA

 4. Faptele comise de acesti indivizi/infr-actori, care se numesc „manageri SRR”, de altfel, foarte bine platiti pentru … JAF si INCOMPETENTA, se inscriu in categoria faptelor de CORUPTIE.
  Cei responsabili si implicati in cele faptuite s-au sfatuit si „s-au grabit” sa deschida actiune in instanta pentru recuperare de prejudiciu, pentru a evita ancheta prin care s-ar fi aflat si despre alte fraude.
  Acesti frati de jaf detin „reteta succesului” de la predecesoarea pdg-ista, toghina maria.
  Prin 2008, dupa ce unii membri ai Consiliului de Administratie, dar si directorul directiei relatii internationale erau obligati, prin sentinta judecatoreasca, sa plateasca Societatii Romane de Radiodifuziune sume mari de bani, dupa ce au pierdut procesul deschis de Curtea de Conturi pentru recuperarea unor bani cheltuiti illegal cu deplasarile in strainatate predecesoarea pdg-ista, toghina maria, semna si „acorda” prime, pe banda rulanta, unor salariati SRR, care, in fapt, nu ridicau nicio prima. „Primele”, dupa ce se obtineau semnaturile salariatilor „premiati” erau virate/depuse la Casieria SRR, pentru a se emite chitante pe numele celor care au prejudiciat, prin deplasari ilegale, SRR. Astfel, impricinatii prejudiciatori au „achitat” sumele datgorate, tot cu banii platitorilor de taxe si impozite.
  Speram sa vina TIMPUL ADEVARULUI pentru toate !

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s