Oltea Șerban Parau faza pe penal, la Tribunal

Pentru informarea colegilor de la Radio Romania, va anunțam ca astazi s-a afisat pe portalul instantei penale a Tribunalului Bucuresti, primul termen de judecata  a dnei Oltea Șerban Parau (vezi aici).

Voi reveni cu amănunte!

3 gânduri despre “Oltea Șerban Parau faza pe penal, la Tribunal

 1. Sa fie demisa si sa dea banii inapoi, cu dobanda – inclusiv salariu gras cu care a fost platita, ani multi, pentru a face…infractiuni.
  Merita si pedeapsa cu inchisoarea, altfel, nu o sa constientizeze, niciodata, ca a gresit si ca multi romani renunta la mancare, medicamente, tratamente pentru a-si plati taxele, cu increderea ca acesti bani din taxe sunt folositi la progresul tarii si al poporului, nu sa-i fure Oltea Serban Parau.
  Un alt demers important, destituirea – din orice functie de conducere – a celor care au promovat si au tinut, ani multi , o asemenea … condamnata – in asa functie de cinste. Au avut, cumva, un interes de grup ? „Spune-mi cu cine te aduni , ca sa-ti spun cine esti.”
  Sa fie verificati TOTI !
  Au stricat si aceasta institutie. In Romania, nu mai avem nimic curat si de incredere.
  Sa le fie RUSINE !

  Apreciază

  • Si care este problema? Au ramas in functii, au aceleasi salarii si aceleasi privilegii. Degeaba latram la luna, numeni nu face nimic. Traiasca pila si partiduletu.

   Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s