Moise marcheaza din nou in poarta lui Zubin & Mircescu, printr-o foarfeca a la Pele!

Moise marcheaza din nou in poarta lui Zubin & Mircescu, printr-o foarfeca a la Pele!

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez scores during the Spanish league football match FC Barcelona vs Levante UD at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 15, 2015. AFP PHOTO/ JOSEP LAGO

Spre disperarea lui Zubin si Mircescu, care cu toate eforturile lor demne de Sisif, nu se ridica deasupra nivelului de baieti de mingi, Moise ramane presedintele Federatiei Sindicatelor din SRR, conform deciziei definitive din 16.10.2015 data de Curtea de Apel Bucuresti (vezi aici).

Bineinteles ca dezamagirea lor este si dezamagirea lui El Comandante, ale carui planuri maiestre pe hartie au fost zadarnicite, pentru a doua oara, de catre cei doi osteni nepriceputi care, desi au avut vointa, nu au avut putinta.

Acu, daca asta ne-a fost soarta, ca tot eu sa raman presedintele federatiei, tin sa-i multumesc lui Miculescu ca in sfarsit a inteles ca nu are incotro si trebuie sa-i dea federatiei un sediu si bunurile praduite din camera 805, in 22-23 aprilie 2013.

Daca stau stramb si ma gandesc drept, situatia prezenta e de-a dreptul perversa pentru ca, de fapt, tartorul Radioului, sigur ca slugile lui, Zubin si Mircescu, m-au invins la Tribunal si ca eu nu mai pot castiga in apel, le-a dat celor doi, in avans, sediul si bunurile federatiei, ceea ce inseamna ca mi le-a dat mie, ca asa zice instanta, nu de alta!

Asa ca, dragii mei Zubin si Mircescu, dupa ce faceti curat pe stadion (ca asa fac baietii de mingi, dupa ce vedetele termina antrenamentul!), va astept ca in cel mai scurt timp sa-mi predati, cu proces verbal, cheile de la sediul federatiei si bunurile federatiei, pe care le detineti fara drept, in contra vointei reprezentantului legal al FSSRR, adica subsemnatul, AV Moise.

Nu exclud ca exista si o posibilitate care v-ar putea trece prin minte, sa restituiti rapid cheia si bunurile federatiei, lui Miculescu, prefacandu-va ca nu le-ati luat niciodata. Atunci Miculescu o sa para un “petit”(fr.) mincinos intrucat, din scrisorelele pe care mi le-a trimis voios, din scaunul de PDG, rezulta ca atat cheia cat si bunurile federatiei vi le-a pasat voua, ca sa se spele pe maini in fata procurorului.

Asa ca mingea este la voi, ca sa incepem din nou de la mijlocul terenului, ca asa se incepe orice meci nou.

PS. Sa nu uit !

  1. Zubin, sa-mi aduci si corespondenta federatiei pe care ti-ai insusit-o pe nedrept (vezi adresa pe care a scris-o si semnat-o Mircescu, in numele si pentru FSSRR, catre directorul Savu CT), cu complicitatea lui Ovidiu Miculescu si Savu Traian Cristian (PDG si Director de Comunicare si Marketing, ambii declarati incompatibili de ANI si confirmati de Curtea de Apel Bucuresti; vezi aici ANI , CAB si ICCJ precum si aici ANI , CAB si ICCJ) in scopul de a obstructiona activitatea federatiei! (Luni ma duc sa iau un certificat de grefa, ca sa nu avem discutii in contradictoriu, asta pana va fi redactata sentinta civila !)
  2. Mircescu daca tot ai facut pe presedintele FSSRR sa nu uiti sa le spui tuturor sa-si achite cotizatia de membru si sa o depuna in contul federatiei, pentru ca o sa va cer tuturor sindicatelor situatia membrilor, a cotizatiei si a dovezii de reprezentant legal al sindicatului pe care-l reprezentati

Ca daca nu, ne vedem la Parchet, mon cher !

AV Moise

2 gânduri despre “Moise marcheaza din nou in poarta lui Zubin & Mircescu, printr-o foarfeca a la Pele!

  1. Daaaaaaaa!!! Feicitari! Sa fie asta luminita de la capatul tunelului? Un gand si din partea mea: „Sa nu dea Dumnezeu cel sfant/ sa vrem noi sange, nu pamant…….”

    Apreciază

  2. Situatia prezentata nu poate fi completata decat cu istorica declaratie: ” De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu.”
    Felicitari, domnule Moise si succes in continuare !!!

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s