Informatie de interes public: Ovidiu Miculescu – între Curtea de Apel si DNA

palatul-de-justitieIn data de 23 octombrie 2015, a avut loc la Curtea de Apel Bucuresti, un nou termen de judecata in procesul intentat de Dl Ovidiu Miculescu-Presedinte – director general la Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) versus Agentia Nationala de Integritate (ANI) pentru „anulare act administrativ raport nr.35674/G/II/17.09.2014„.

Miculescu sfatuit, probabil, foarte bine de trupa de avocati, a depus contestatia impotriva raportului emis de ANI, la Tribunalul Bucuresti desi, competenta, era cunoscuta de Miculescu, ca fiind Curtea de Apel (vezi aici).

Acum procesul a intrat in linie dreapta si va avea termen de judecata in data de 20 noiembrie 2015 (vezi aici).

In februarie 2014, Sindicatul SUS-Radio Romania a sesizat direct Oficiul de Lupta Antifrauda la nivel European (OLAF) la Bruxelles.
Dosarul a fost trimis la Directia de Lupta Antifrauda din Romania (DLAF) (Iunie 2014).

In 17 septembrie 2014, ANI a dat publicitatii (vezi aici) rezultatul cercetarii situatiei de conflict de interese in care s-a aflat Ovidiu Miculescu semnandu-si propriu contract de munca in proiectul Acces, finantat cu fonduri europene.

IMG_4976In schimb, asteptam rezultatul Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul penal inregistrat in 18 noiembrie 2013 (vezi DNA) pentru conflict de interese in acesarea unor fonduri europene in proiectul Acces.
Vom vedea de unde va veni raspunsul mai repede: de la DNA sau de la Curtea de Apel Bucuresti.

Va vom tine la curent cu aceste informatii de interes public.

AV Moise

2 gânduri despre “Informatie de interes public: Ovidiu Miculescu – între Curtea de Apel si DNA

  1. Comentarii la metrou in fata posterului RRA: – Astia sunt cu deratizarea? – Nu… cred ca cu dezinsectia. Sau cu gripa aia AH1n1, ca e sezonul! – Nu, ma fraiere, nu vedeti ca repara ceva, o defectiune la un aparat? Astia-s cu depanarea, frate!

    Apreciază

  2. Procesul s-a amanat pentru 20 noiembrie pentru ca paratul Ovidiu Miculescu sa aiba timp sa ia la cunostinta ce a raspuns S.R. Radiodifuziune instantei!!!! Ha, ha, haaaaaa!

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s