INCEPE ASTAZI EPURAREA LA RADIO ROMANIA ?

IMG_4556INCEPE ASTAZI EPURAREA LA RADIO ROMANIA ?

Asa cum v-am informat in 27 ianuarie a.c. (vezi aici) astazi, 29.10.2015, va incepe procesul de (asa-zisa!) evaluare profesionala a salariatilor care au fost evaluati in februarie-martie 2015 si au obtinut calificativul NESATISFACATOR.

Toti cei care au fost desemnati de PDG, Ovidiu Miculescu, in Comisiile de evaluare profesionala a salariatilor au o MARE responsabilitate si noi speram sa nu recurga la desfaceri ale contractelor individuale de munca ale salariatilor doar pentru ca au indraznit sa faca parte din Sinidicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania sau pentru ca au contestat rezultatul unor evaluari care nu au avut legatura cu activitatea lor profesionala.

Sindicatul SUS-Radio Romania va monitoriza activitatea fiecarei Comisii si a fiecarui salariat care va fi ”evaluat” in aceasta perioada.

Vom face publice fiecare caz in parte si vom informa opinia publica precum si organele abilitate sa vegheze asupra respectarii legii si a drepturilor, in calitate de salariati dar si de membri de sindicat.

Asteptam orice fel de informatie sau sesizare din partea salariatilor, indiferent daca sunt membri sau nu in SUS-Radio Romania.

Nu va lasati intimidati! Nu sunteti singuri!

SUS-Radio Romania este alaturi de voi si va apara!

Pe curand!

AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s