S-a dat startul la Greva Japoneza in RADIO ROMANIA !

S-a dat startul la Greva Japoneza in RADIO ROMANIA !

Instrumentistul Silviu Albei (Big Band Radio, trompeta) membru al Sindicatului Unit al Salariatilor – Radio Romania, incepand de ieri 12 noiembrie 2015, a intrat in greva japoneza.

Va redau din motivatia lui Silviu:

Silviu Albei greva japoneza 12 11 2015

«Satul de presiuni, jigniri, umilinte, discriminare, abuzuri, marlanii ale gastilor infractionale si de ceea ce am vazut pe 11.11.2015, inaintea Concertului Aniversar al Corului Radio – trio-ul Oltea Serban Parau – Lili Staicu – Maria Toghina (facand front comun) gudurandu-se pe langa un reprezentant al presedintiei, confirmand-mi-se ceea ce gandeam despre colcaiala politica din tara asta si de politrucii pusi sa conduca aceasta institutie ! Doamne, in ce jeg, in ce conditii de degradare umana traim ? Cum facem arta ? In ce minciuna ne zbatem…Mi-e greata de astfel de personaje si de toate manevrele ce mi se intampla….de aceea, am decis sa aplic primul protest solitar – prima forma de protest – GREVA JAPONEZA IMPOTRIVA CONDUCERII CORUPTE A RADIOULUI PUBLIC (Centrul Cultural Media, Directia Formatii Muzicale si Presedinte Director General)!»


Deasemenea, Dr. Mihai Ceascai (Orchestra Nationala Radio, sef de partida) membru al Sindicatului Unit al Salariatilor Radio Romania, incepand de astazi 13 noiembrie 2015, a ales si el sa protesteze intrand in greva japoneza. Domnul Ceascai a cantat astazi purtand o banderola alba, ca o actiune de protest la multi anchetele la care a fost supus, in ultima perioada, de catre conducere. Va redau motivatia lui Mihai :

Ceascai Mihai greva japoneza 13 11 2015

«In urma evenimentelor petrecute in mandatele de director ale dnei. Oltea Serban Parau, cu referire directa la abuzurile si discriminarea, savarsite asupra mea, dar si a faptului ca persoana sus numita este condamnata la un an de inchisoare (cu suspendare, in prima instanta) am decis ca incepand cu concertul din aceasta seara 13.11.2015, sa protestez purtand o banderola alba la toate concertele pe care le voi sustine»


Actiunea de protest este pe timp nelimitat si sa speram ca nu va ramane fara efect.

Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania  sprijina orice demers legal pentru asanarea morala, etica si legala a celei mai importante institutii media publice din Romania, Societatea Romana de Radiodifuziune.

SUS Radio Romania

AV Moise

Presedinte

Un gând despre “S-a dat startul la Greva Japoneza in RADIO ROMANIA !

 1. In popor se spune ca, intotdeauna, in imprejurari speciale „paduchii ies in frunte”, ca se mai si gudura, nu ne surprinde !
  Cele doua „doamne” Toghina si Parau au carat multe plocoane pe la toti politicienii si s-au „gudurat”, tot timpul, pentru a-si atinge telul. Acesta este stilul omului lacom, tradator si parvenit.
  In vremurile prezente, valorile protesteaza impotriva celor vicleni si lacomi – si bine fac, numai asa ne vom putea curata de „paraziti”. Adevarat, tot din intelepciunea populara invatam ca: „lacomia strica omenia”. Priviti la cele doua ce jaf au facut banilor publici, adica ai nostril si si-au batut joc de orice valoare. Au fost salariati – adevarati profesionisti, in SRR, carora li s-a grabit sfarsitul vietii pentru ca nu au mai suportat tratamentul mizerabil de tortura psihica la care au fost supusi de catre PDG-ista „gudurucioasa” si nu numai de ea,
  Sa nu creada ca nu stim sau ca vom uita !!! Viata a dovedit ca, pentru fiecare individ, va veni si momentul adevarului.
  Domnule Moise, ajutati-va colegii, si sa aveti biruinta !
  Si noi sustinem protestul colegilor dumneavoastra !

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s