ANAF a pierdut definitiv in favoarea SUS-Radio Romania

ANAF

Subiectul 1.

Astazi 19.11.2015, ora 12, s-a judecat la Curtea de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal, recursul introdus de ANAF impotriva sentintei nr. 4226/04.06.2015 (vezi aici) data de Tribunalul Bucuresti in favoarea sindicatului SUS-Radio Romania.

Tribunalul Bucuresti 04.06.2015 
Ora estimata: 08:30
Complet: C24 – CA
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea. Obligă pârâta să comunice informaţiile de interes public solicitate prin adresa nr. 1130445/10.03.2014. Obligă pârâta la plata cheltuielilor de judecată reduse la suma de 1500 lei. Cu drept de recurs. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 04.06.2015.
Document: Hotarâre  4226/2015  04.06.2015

Solutia instantei Curtii de Apel, este urmatoarea:

Curtea de Apel 19.11.2015
Ora estimata: 12:00
Complet: S8 Completul 13 recurs NCPC
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge recursul ca nefondat. Obligă recurenta la plata către intima a sumei de 750 lei cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă. Pronuţată în şedinţă publică azi 19.11.2015.
Document: Hotarâre    19.11.2015

I. Ce are ANAF sa ne raspunda, in temeiul Legii 544/2001, la adresa nr. 18/10.03.2014 depusa de SUS-Radio Romania si inregistrata sub nr. 1130445/10.03.2014, la agentie ?

 1. Daca SRR este inregistrata fiscal ca institutie publica?
 2. Daca SRTv este inregistrata fiscal ca institutie publica?

II. Ce are ANAF sa dea sindicatului SUS-Radio Romania?

1.500 lei (vezi aici) + 750 lei (vezi aici) = 2.250 lei.

Si toata lumea vorbeste ca ANAF ia banii de la oameni si de la firme.

– Ce rautaciosi !!!

IMG_4556

Subiectul 2.

Dosarul 23548/3/2015 (vezi aici) SUS-Radio Romania vs SRR, avand ca obiect drepturile banesti neacordate, conform Contractului Colectiv de Munca la nivel de ramura Mass-Media (sporul de fidelitate de 25%).

Desi Miculescu crede ca maine o sa raman impresionat, il anunt ca stiu deja ca l-a angajat pe profesorul Țiclea sa raspunda in acest dosar pentru SRR.

OUG 26/2012, dat de VV Ponta,  este inca in vigoare!

Exista doua variante:

 1. Ori Miculescu a luat aprobarea Consiliului de Administratie al SRR pentru cheltuiala cu profesorul Țiclea?
 2. Ori a pus pe cineva din conducerea SRR (Puscas, Furdui, etc) sa semneze in numele SRR?

Vom vedea maine!

Cum a ajuns Miculescu la profesorul Țiclea?

Sa fie oare Mariana Milan via Costel Galca (fostul sef al Serv Juridic din perioada Seuleanu-Țoghina) legatura cu dl profesor Țiclea?

De asemenea, vom vedea!

Oricum si noi, sindicatul SUS-Radio Romania, avem o surpriza !

Fiecare cu surpriza lui!

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

Subiectul 3.

Dosarul 11186/3/2014 (vezi aici) SUS-Radio Romania vs ANSPDCP, avand ca obiect ”anulare act administrativ pv. nr. 5425/17.03.2014” (anularea procesului verbal al ANSPDCP prin a sanctionat SUS-Radio Romania cu 1.000 lei pentru ca am publicat pe blogul susromania un articol prin care demascam starea de incompatibilitate in care se afla Radu Costin Dobritoiu (vezi aici) si rezultatul instantei de la Curtea de Apel (vezi aici).

Cauza a fost repusa pe rol de instanta.

Si aici avem o surpriza pentru ANSPDCP dar si pentru Dobritoiu.

Cam atat pentru acum.

Mai urmeaza o surpiza despre care o sa va spun maine!

AV Moise

Un gând despre “ANAF a pierdut definitiv in favoarea SUS-Radio Romania

 1. Domnule Moise, noi stim ca: domnul Alexandru Ticlea este Rector al Universitatii Ecologice – Bucuresti si conducator de doctorat, in cadrul Academiei de Politie „Axandru Ioan Cuza”, din Bucuresti, iar doamna Toghina Maria este absolventa a Facultatii de Drept – Universitatea Ecologica, iar licenta a sustinut-o la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”. La data cand doamna Toghina absolvea, Facultatea de Drept, din cadrul Universitatii Ecologice, nu era acreditata, iar absolventii isi sustineau licenta la alte facultati acreditate. Astfel, „partidul” i-a recomandat doamnei Toghina – Academia de Politie, unde a fost ajutata de domnul Postasu Constantin – professor, atunci, la Academia de Politie, care, ulterior, i-a devenit consilier personal doamnei Toghina, cand aceasta a fost ajutata, tot de „partid”, sa ajunga PDG-SRR. Doamna Milan Mariana a studiat si dansa, in cadrul Academiei de Politie si are legaturi de prietenie cu domnul Postasu.
  Domnul profesor Ticlea l-a aparat si pe domnul Alexiu Stefan, cand doamna Toghina „l-a dat jos” de pe functia de redactor sef al Redactiei sport-SRR, iar domnul Alexiu a castigat procesul si doamna Toghina i-a dat, pardon, i-a „platit daune”, din banii publici, adica ai nostri, o suma frumusica – peste un milliard de lei vechi. (Buna afacere !)
  Intelegem ca cele doua „doamne” Toghina si Milan – bine platite de SRR si de domnul Miculescu, au venit cu o „mana de ajutor” – IMPOTRIVA DREPTURILOR SALARIATILOR..
  Este simplu si usor de inteles: aceste doamne si acesti domni, din conducerea SRR, considera ca banii li se cuvin – doar – LOR.
  Salariatii sunt obligati sa muncesaca mult si bine, cand inregistreaza succese, aceste succese nu sunt ale lor – sunt ale sefilor si, daca succesele sunt ale sefilor si banii, cat mai multi si chiar – ILEGAL DE MULTI – sunt tot ai sefilor !
  Intrebarea este: pana cand ?
  Pana cand mai accepatam aceste DIFERENTE ILEGALE ?!

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s