Mâine 30 Noiembrie, urmează Șerpăria nr. 6

Mâine 30 Noiembrie, urmează să postăm un nou articol din cunoscuta serie „Șerpăria din Radioul public” dedicată corupției si luptei pentru ciolan la SRR, sub conducerea lui Ovidiu Miculescu.

Cu permisiunea dvs., îmi păstrez seara aceasta sa ma amuz cu prietenii mei, de deruta profunda care a cuprins tabăra miculesciana, in special pe postacii de serviciu ai radio-șogunelului.

Voi nota însă ce s-a observat deja de toată lumea si anume ca zilele in care postacii lui Miculescu se simțeau pe cai mari, au cam apus.

In prezent, mercenarii sleiți de resurse ai PDG-ului pe ducă nu mai folosesc grupul FB-SRR pentru discreditarea mea si a sindicatului SUS-Radio Romania, așa cum obișnuiau până de curând, ci au ajuns sa scâncească pe pagina obscura de WordPress cu autori ascunși, pe care nimeni,  în afară de cel mai faimos jurnalist de război pe care l-a avut radioul public, nu știe că o administrează chiar el.

Pentru cei care imediat s-au gândit la Dobrițoiu, e părerea voastră, nu a mea.

Jurnalistul războinic Dobrițoiu, membru in CD al SRR si in Consiliul de Onoare al Jurnalistilor, este incompatibil cu conduita asta sobolaneasca, de las care nu-si asuma proprietatea cuvintelor, manifestata de homunculul anonim si frustrat sexual care mă porcăiește pe pagina de WordPress.

Cârcotașii vor zice ca ar mai fi fost „distinsul” jurnalist, găsit incompatibil chiar si de ANI.

Așa o fi, dar încă nu exista o soluție definitiva.

Pe mâine,

AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s