Ovidiu Miculescu la examenul suprem

Cel mai asteptat eveniment al anului 2015 pentru angajatii Radioului public, este procesul lui Miculescu aflat in recurs, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in care se contesta hotararea Curtii de Apel Bucuresti (vezi aici) prin care s-a stabilit, cu autoritate provizorie, ca respectivul a incalcat dispozitiile Legii 161/2003 privitor la regimul de incompatibilitati si conflict de interese.

Dupa ce un an si trei luni Inalta Curte a pus, in mod suspect, dosarul individului la dospit, in urma sesizarilor facute de sindicatul SUS-Radio Romania, brusc procesul s-a reactivat si dosarul a primit termen pentru data de miercuri 2 decembrie 2015.

In functie de solutia ce va fi data in acest dosar, Miculescu ramane sau pleaca cu zurgalai, din SRR. Este de bun simt sa presupunem ca nu se va transa chestiunea, la primul termen, pentru ca Miculescu are interes sa traga de timp. Asa ca ne asteptam ca miercuri sa se incerce oarece tertipuri avocatesti arhicunoscute, pentru a se amana judecata si a se obtine un nou termen.

Deci este posibil ca maine ori Miculescu ori avocatul lui sa fie grav bolnavi sau plecati in concediu, peste mari si tari. Mai e posibil ca avocatul Mustaciosu sa aiba, coincidenta, un proces in celalalt capat al tarii sau sa inceteze, fara justificare si prin surprindere, contractul cu Miculescu, lasandu-l pe bietul om, dezgolit de orice aparare la termenul de maine.

Intrucat nici macar pe un terorist nu poti sa-l lasi sa fie condamnat fara aparator, si instanta va fi nevoita sa-i acorde recurentului Miculescu un nou termen de judecata care, cel mai devreme, ar cadea undeva prin luna februarie 2016.

Daca insa Miculescu va dovedi ca este barbat si nu se va ascunde dupa smecherii avocatesti, maine cauza poate dezbatuta in fond si solutionata, pentru ca intr-un recurs se judeca hotararea si nu faptele care au facut obiectul hotararii recurate.

Ca sa zicem ca-i tinem pumnii lui Miculescu la proces, ar fi de-a dreptul o barbarie din partea noastra. Ca sa fim cinstiti, ne dorim ca Inalta Curte sa-l elibereze pe sogunel de povara functiei de PDG pe care a ocupat-o neonorabil, peste 3 ani, si sa-i ureze „drum bun si cale batuta”.

In aceasta eventualitate sindicatul SUS-Radio Romania este pregatit sa-i inmaneze viitorului fost PDG o diploma si o medalie (din material ieftin si reciclabil, ca avem bani putini!) semnata gratios chiar de presedintele sindicatului AV Moise.

Doamne ajuta!

AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s