Update: „Ovidiu Miculescu la examenul suprem”

Stimați cititori, din păcate termenul de astăzi, 2.12.2015, s-a arătat a fi un termen ce ținea de faza de pregătire a dosarului de recurs (ce se face chiar de către instanța de recurs), respectiv de verificare a admisibilității „in principiu” a recursului formulat de Miculescu (vezi aici).

În traducere liberă judecătorii raportori au verificat daca recursul îndeplinește sau nu condițiile de forma ale documentului care în lipsa, ar fi atras anularea recursului pentru lipsa unor mențiuni considerate obligatorii prin lege.

Așa cum s-a menționat pe portalul ICCJ la acest termen raportul asupra admisibilități recursului se va transmite părților pentru formularea unui punct de vedere.

Pe scurt, deși formularea înșelătoare inițială, de pe portal, era de natura sa ne facă sa credem ca termenul din 2.12.2015 era un termen real de judecată, dosarul se afla încă in interiorul unei faze pregătitoare.

Daca ma întrebați pe mine rămâne in continuare valabilă o bănuiala legitima ca cineva la Înalta Curte a amânat acest dosar cât s-a putut de mult (dosarul a fost înregistrat la ICCJ in 3 Septembrie 2014).

Voi ce credeți ?

AV Moise

Un gând despre “Update: „Ovidiu Miculescu la examenul suprem”

  1. Domnule Moise, daca justitia ar fi, intru totul, corecta, coruptia n-ar fi exitat in Romania !
    Peste tot, exista o conlucrare de interese !

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s