SCRISOARE DESCHISA. Expeditor: Cornel Udrea. Destinatar: O. Miculescu.

Dacă și în Academia Cațavencu a ajuns să se scrie despre ce se întâmplă, sub conducerea lui Miculescu la Radioul public, înseamnă că notorietatea de care beneficiam pentru misiunea publică a Radioului național s-a preschimbat în: ”am ajuns de râsul lumii”!

Și pentru a nu vă ține în suspans, am să plagiez și eu un pic (că tot este la modă, nu dle Roșca Bogdan Zasmencu ?) articolul publicat de Academia Cațavencu, cu tilul: ”SCRISOARE DESCHISĂ DOMNULUI O. MICULESCU, PDG al SRR

”SCRISOARE DESCHISĂ DOMNULUI O. MICULESCU, PDG al SRR

de Academia Caţavencu , 13 ianuarie 2016

M-am gândit dacă să vă scriu folosind cuvântul „domnule”, am avut ezitări, dar mi s-a explicat că aşa cer uzanţele acestei importante publicaţii de atitudine socială (dar cu un zâmbet în colţul gurii), mai ales când ne adresăm unor scriitori de umor, fiindcă dumneavoastră sunteţi umorist şi-mi exprim un Evrika! plin de entuziasm facial, pentru că această calitate a fost dovedită din plin într-un comunicat, unde faceţi nişte afirmaţii excepţional de ludice, dar având o aplicare şi spre literatura de ficţiune şi narcisismul semantic.
….”
Restul puteți citi aici.

După ce veți citi, vă rog să vă puneți următoarea întrebare la care să încercați și un răspuns (îl așteptăm la comentarii!):
– Stimați membrii ai Consiliului de Administrație al SRR, cât o sa vă mai faceți că nu vedeți, nu auziți și nu spuneți nimic ?
(Notă: Puteți schimba ”Consiliul de Administrație al SRR” cu ”Comisia pentru Cultură de la Camera deputaților”, cu ”Comisia pentru Cultură de la Senat”, cu ”Guvernul României”, etc.)
Dacă nu v-ați plictisit de citit atunci cititi si aici.
AV Moise

Un gând despre “SCRISOARE DESCHISA. Expeditor: Cornel Udrea. Destinatar: O. Miculescu.

  1. Ati citit asta? A aparut azi, 26 ianuarie. http://www.wowbiz.ro/surprize-mari-in-contractul-buclucas-al-lui-pavel-bartos-cu-radio-romania-srr-a-cerut-de-bunavoie-sa-i-dea-mai-multi-bani-actorului-culmea–nevasta-ac_173707.html Pai daca e contract oneros,de ce dl PDG nu instituie de 4 ani de cand e pdg, o cercetare disciplinara si pentru ce s-a intamplat cu banii SRR in 2011-2012? Neindeplinirea atributiilor nu intra la abuz in serviciu? Omul e inca acolo, Demeter Andras Istvan, membru in CA al SRR, inculpat in 2 dosare penale. Aoleu! Asta o fi denigrare, n-o fi? Adica daca spui ca PDG are 2 dosare de incompatibilitate in faza de recurs, Demeter 2 dosare penale pe rol la Jud sect 1 si Sefa de la Cabinetul 2 e definitiv condamnata la inchisoare, dar angajata consilier …. „de management” (!!!!) se cheama ca denigrezi?

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

cristian sabau

allez, allez, revenez...

Sky under construction

A great WordPress.com site

SUSROMANIA

Acest blog apartine SUSROMANIA

stiri9media

urmărim doar interesul public

Gorepirgu's Blog

Just another WordPress.com site

Bogdan Calciu

Desen. Grafică. Pictură. Portrete în creion.

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

My Blog

Just another WordPress.com site

Sare'n Ochi

Dezbateri publice. Intri cu nervii tăi, ieși cu ai altora.

Blogu' vostru

"Poate de-asta citim, si de-asta in momentele de cumpănă ne întoarcem la lectură: pentru a găsi cuvinte pe care deja le cunoaștem."

Vasile Cucu - Blog

Din dragoste de viaţă îmi cresc aripi! Blog Cucu Vasile

Bisofficiallan

World in your eyes!

I'm feeling free RO

Ce nu văd alţii vedem noi

%d blogeri au apreciat: