Serban Parau Oltea (nu) se lasă ?

Cum emisiunea ”Surprize, surprize” nu mai este demult pe micul ecran iată că astăzi avem debutul pe blogul susromania a condamnatei Serban Parau Oltea(nu), la Tribunalul Bucuresti, sectia a VIII-a Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale, litigii de munca, avand ca obiect contestatie decizie de concediere (vezi aici).

Nr. unic (nr. format vechi) : 2798/3/2016
Data inregistrarii 25.01.2016
Data ultimei modificari: 25.01.2016
Sectie: Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale
Materie: Litigii de muncă
Obiect: contestaţie decizie de concediere
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

Nume Calitate parte
SERBAN PARAU OLTEANU Reclamant
SOCIETATEA ROMANA DE RADIODIFUZIUNE Pârât

 

Şedinţe

Nu există informaţii.

Măi să fie! Păi cum vine asta, domnule Miculescu ?

Simplu! NU ?

Urmează partea a II-a, mâine!

AV Moise

9 gânduri despre “Serban Parau Oltea (nu) se lasă ?

 1. La SRR nu avem voie sa gandim nici sa punem intrebari (mai ales impertinente) ..si totusi ..conform Codului Muncii, SRR ar fi putut (interesant cum a lasat legiuitorul sa-i scape „poate” – legiuitorii sunt cei care fac bilute prin parlamentul Romaniei) ..deci SRR ar fi putut sa-i suspende CIM-ul distinsei pentru ca era un pic cam cercetata pentru presupuse fapte penale. Presupusele fapte erau de fapt notorii si nu trebuia redescoperit codul de etica sau apa calda ca sa-ti dai seama ca functia detinuta nu a fost niciodata compatibila cu faptele comise. Dovezile erau clare iar ANI constatatse furaciunea. Pe tot parcursul cercetarii penale precum si ulterior condamnarilor primite doamna a continuat sprijinita si nestingherita sa initieze contracte si sa fundamenteze cheltuieli ba chiar sa negocieze in numele SRR. Trebuie sa fii profund imoral, rau intentionat si cu toti neuronii corupti ca sa tii in functie un manager fara umbra de probitate. De ce nu i-a fost suspendat contractul? Poate fi riscant, in unele cazuri, daca nu exista o solutie definitiva ..dar sa fim normali la cap …probele erau atat de evidente incat nu aveai nevoie de nicio instanta. Simplul fapt ca un angajat si-a permis sa miste niste zeci de contracte in sensul realizarii unor foloase pentru rudele lui de acasa este absolut lipsit de moralite. Clar doamna? Clar domnule? Abuz in serviciu? Complicitate? Asteptam niste juristi, altii decat cei din SRR & gasca, sa ne explice de ce trebuie sa ne fie jiginite la nesfarsit inteligenta si moralitatea.

  Apreciază

 2. Cand a venit la Radio i s-a promis contract pe viata, functie de managaer pe viata, contracte fara numar cu sotul si apropiatii precum si nenumarate privilegii in detrimentul celor cu bun-simt. De asemenea i s-a promis ca vor fi marginalizati si concediati toti angajatii care stiu ce inseamna corectitudinea, demnitatea si integritatea morala. Era mult mai bine chiar si decat la varan … Ce poate sa ceara? Onoare nu are nevoie, n-a avut niciodata, n-ar sti ce sa faca cu ea. Cere bani si functie!

  Apreciază

  • Nu este o gluma a doamnei. C.C.M -ul incheiat la data de 3.12.2015 a fost facut cu acordul sindicatului reprezentativ in favoarea conducerii, nu a salariatilor. Prin urmare, CCM – CAP.IV – incetarea contractului individual de munca- art.60 lit. f precizeaza: „Contractul individual de munca inceteaza ca urmare a condamnarii la executarea unei pedepre privative de libertate, de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti”.Deci, doamna nu a fost condamnata cu executare, asadar poate sa dea in judecata institutia. Ei au dreptate nu noi cei care nu am pupat papucul sultanului. Desi, speranta moare ultima, eu pot sa spun ca am obosit si nu mai am speranta ca se va face dreptate intr-o buna zi. Cred cu tarie ca numai bunul Dumnezeu va face dreptate, de la institutiile statului nu mai astept nimic.

   Apreciază

   • Indivizii „reprezentativi” care au negociat si incheiat cel mai bun CCM la nivel intergalactic au speculat faptul ca in Romania pedeapsa fara executare a ajuns banalitate. Au mai speculat faptul ca radioul este plin de oameni fara deminitate si lipsiti de personalitate, pe alocuri de inteligenta – deci sclavi. Au speculat si au facut un CCM pentru ei si gastile lor pentru ca in Romania justitia se face, deocamdata, dupa cum doreste OSP impreuna cu OM si acolitii. Cei care primesc fara executare sunt priviti de cei „reprezentativi” ca niste eroi care au luptat impotriva unor mentalitati invechite. Si au castigat, zic ei. Ce pret mai are moralitatea in Romania? Mai exista? Eu n-am obosit!

    Apreciază

 3. Bolidul de lux cu sofer, la dispozitia unui simplu sef de serviciu, plus 2 salarii grase, pentru cumul de functii, plus suplimentare cate incap, asa vreo 14.000 lei lunar, merita, oare, o mica murdareala de dragul Jupanului care stie sa cumpere? Stiti cum au reusit marile primarii sa piarda in instanta imobilele nationalizate? juristul institutiei nu se prezinta la proces, se „imbolnaveste” sau se prezinta slab pregatit, asa ca reclamanta castiga la instanta de fond. De ochii lumii juristul institutiei face recurs dar il depune tardiv sau slab argumentat, asa ca reclamanta castiga definitiv. Dupa acest model clasic, bazandu-se pe sprijinul juristelor SRR, OSP isi face socoteala sa fie reangajata pe aceeasi functie, sa primeasca si banii din urma + daune materiale si morale de vreo 20000 euro. Ca doar ii plateste SRR din banii nostri taiati din acorduri, sporuri, ore suplimentare si de noapte. D-l director Negulescu, felicitari pentru reusita desfacerii CIM al condamnatei definitiv la inchisoare Oltea Serban Parau. Ce parere aveti, d-na sef serviciu juridic Mariana Milan ? Traiasca lupta impotriva coruptiei! Sa nu toleram coruptia, abuzutile, incompetenta, bla, bla, bla

  Apreciază

  • Milan sa lupte impotriva coruptiei? Riscam sa murim de ras, cine poate sa creada ca ea este altceva decat un instrument la dispozitia celor din conducerea SRR?

   Apreciază

 4. Ce cere „doamna”, că nu înţeleg? Funcţia? Că banii sunt aceiaşi, având în vedere că performantul manager Miculescu a pus-o consilier…

  Apreciază

 5. E o gluma? Care instanta poate admite ca SRR i-a incalcat vreun drept atat timp cat pe tot parcursul cercetarii penale dar si dupa condamnare ea a ocupat o functie de conducere pe bani grei? Mai mult, chiar si dupa condamnarea definitiva pentru fapte penale comise din postura de manager, continua sa conduca si sa ia decizii ca si cum nu s-a intamplat nimic. Miroase a aranjament in trei? – SRR, instante, Oltea(nu)? Sau poate doamna considera ca SRR i-a facut o nedreptate prin faptul ca a lasat-o atatia ani sa-si faca de cap fara sa se indrepte impotriva ei cu plangeri penale?…

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s