Update: Știri, în direct, de la Înalta Curte

 Astazi, 3 Februarie 2016, începând cu ora 11, completul nr. 1, de la secția de Contencios Administrativ si Fiscal, va judeca întâmpinarea facuta de Ovidiu Miculescu si Agentia Nationala de Integritate, la raportul de admisibilitate a cererii de recurs depusă de Miculescu.

Mai sunt 24 de minute și se face ora 11.

Așteptăm.

Este ora 11.24.

Instanta este in complet de filtru si se va pronunța astazi cu o decizie.

Așteptăm.

Este ora 15.23 și încă nu avem nicio informație.

Revenim mai târziu.

Update: Acum 2 minute s-a afisat pe portalul ICCJ soluția dată de magistrații instanței de filtru că ”cererea de recurs este admisibilă, în principiu.” și că se fixează termen de judecată pentru data de 17 mai 2016 (vezi aici):

03.02.2016 11:00
  • Complet de judecată: Completul nr.1-NCPC-CF
    Compunerea completului:
  • Numărul documentului de soluționare:
  • Data documentului de soluționare: 03.02.2016
  • Tipul documentului de soluționare: Încheiere admitere in principiu
  • Soluție: Amână cauza
  • Detalii soluţie: ÎNCHEIERE din 03.02.2016. Admite în principiu recursul
17.05.2016 9:00
  • Complet de judecată: Completul nr.1-NCPC
    Compunerea completului:
  • Numărul documentului de soluționare:
  • Data documentului de soluționare:
  • Tipul documentului de soluționare:
  • Soluție:
  • Detalii soluţie:

Stimați colegi,

Mai aveți ceva de zis ?

Vă ascult!

Așteptăm liniștiți să vedem cum sunteți abuzați, hărțuiți, discriminați, batjocoriți, mințiți, jecmăniți, manipulați, etc sau luăm poziție față de toate acestea ?

Răspunsul este la voi!

Eu doar îl contabilizez și voi reacționa.

AV Moise

11 gânduri despre “Update: Știri, în direct, de la Înalta Curte

  1. in ultimii ani au inceput sa-mi placa proverbele. „Scapi de dracu si dai de ma-sa!” Stiu ca ne vom bucura cu totii daca pleaca securitatea-incompatibila dar cine vine, daca vine ma-sa? Deja cateva lepre si jigodii au iesit la incalzire inca din primavara lui 2014, se tot duc sa linga pe la partide, „ling afise” iar retardatii de la unele partide fruntase le tot promit ca le vor da lor postul…eu stiu vreo patru si sunt dispus sa pun pariu ca va fi unul dintre ei . S-a umplut romania de jeguri, la toate institutiile unde exista buget, care trebuie tocac, se gasesc incompetenti care sa-si reguleze si mamicile pentru asa functie. In mai dupa ce deschidem sampania eu zic sa si plangem putin, traim in Romania si bestiile stau la masa cu jegurile si infractorii, noi salariatii suntem „parti neglijabile” sau poate „pierderi colaterale”.

    Apreciază

    • Tine doar de noi sa nu-i mai lasam pe toti pungasii sa conduca radioul. Ceea ce s-a intamplat in ultimii ani trebuie sa fie evitat de acum altfel se alege praful de ce a mai ramas din Radio Romania! O sa vedeti ca in urmatoarele luni se vor repozitiona tot mai multi indivizi care mai deunazi pupau actuala conducere. E plin de opprtunisti si pupincuristi. O sa vedeti cum toate lichelele va vor saluta ca si cum nimic nu s-a intamplat. Respect pentru acest blog si pentru toti cei care lupta cu lichelele si parvenitii din radio. Rezistam!

      Apreciază

      • Suntem putini care luptam pentru dreptate in aceasta institutie. Si pentru ca nu am pupat papucul sultanului ne-am ales cu calificative de nesatisfacator, cercetari disciplinare,etc. Ne judecam de aproape 2 ani pentru drepturile noastre si implicit si pentru drepturile pupincuristilor. Acestia fug de noi de parca am avea ciuma sau poate au fost avertizati sa ne ocoleasca.Unii colegi ne-au vandut pentru privilegii.Din pacate,acestia si nu vreau sa ii jignesc nu au coloana vertebrala pentru ca, multi au fost angajati pe alte criterii . Imi spunea cineva ca mai bine pastreaza doi prosti care fac ceea ce li se spune, decat unul pregatit profesional.Asadar, dragi colegi, cu o floare nu se face primavara.

        Apreciază

  2. Ce sa mai spui? O Instanta suprema din Romania tergiverseaza vreo doi ani o cauza care a avut solutii clare in cele inferioare. Clasic. Era cineva pe aici care spunea ca trebuie sa avem incredere in Justitie. Sunt naivi cei care nu inteleg ca Romania se afla unde se afla datorita coruptiei din justitie. Cine sa ia pozitie? Suntem din ce in ce mai putini cei care alegem sa fim discriminati, hartuiti, turnati si cercetati pentru ca am avut curajul sa nu fim de partea penalilor si a pacalicilor de serviciu. La fel ca in toate institutiile publice nici in SRR nu exista oameni pe care sa te poti baza daca vrei cinste si corectitudine pentru ca slinosii au avut grija sa-si apropie „reprezentativii” cu ajutorul metodelor preluate din trecutul lor comunist si securist. Nu avem medici si spitate, nu avem educatie, profesori si scoli, nu avem perspective si valori corecte, nu mai avem nimic din ceea ce ar trebui sa insemne linistea si sentimentul ca esti bine in tara ta. Copiii nostri nu sunt bine in aceasta tara pentru ca banii cu care s-ar fi facut lucrurile bune pentru viitorul lor s-au dus in conturile partidelor, rudelor si prietenilor cui trebuia. Un exemplu in acest sens este penala cu ifose de doamna care a impins obraznicia dincolo de limite si contesta o concediere aranjata omitand faptul ca sotul ei a benficiat de banii nostri doar pentru ca ea putea, era angajata radioului si putea sa ticluiasca niste zeci de contracte in acest sens. Ce este gresit? Fac ce vreau eu! Ma aflu pe mosia mea! Toata lumea stie asta si te-ai astepta ca toti colegii nostri sa fie de partea binelui. Ti-ai gasit! Radioul este prafuit si geme de mediocritatatea, incompetenta si prostia celor fricosi si ipocriti care cred ca un job inseamna sa-ti tii gura sau sa fii atent cu cine vorbesti ca sa apuci sa iesi linistit la pensie. Sau să spui săru’mana când îți arunca penalii niște banuti, putinii ramasi din ce-au furat ei. Sute gandesc asa! Mai sunt cateva zeci care pe langa ca sunt prosti de la natura mai sunt si turnatori doar asa reusind sa-si faca drumul prin radio și viata. Si uite asa ajungem la prezentul Radio Romania: pe de o parte managementul incompetent, lipsit de viziune, penal si corupt iar pe de alta parte angajatii slugarnici care nu au spus si nu vor spune niciodata „nu”. Dacă ceilalti n-am fi avut curaj sa spunem „nu” , atunci când trebuia, ce ar mai fi facut azi cei care tac si isi vad linistiti de viata lor de „reprezentativi”?

    Apreciază

  3. Stimati colegi, nu va inflamati degeaba. Este o procedura standard, uitati-va si la alte procese cu ANI pe site-ul Inaltei Curti, http://www.scj.ro/Cautare/Dosare si Parti. Toate dosarele au un prim termen de „comunicare catre parti”, pentru ca acestea sa formuleze opinii, la al doilea instanta comunica daca ia in consideratie recursul sau nu („admisibilitatea recursului”) iar la al treilea termen se judeca recursul. Sa zicem mersi, ca alte complete dau termen dupa 5-6 luni! AMR 103 !

    Apreciază

    • Este facil sa dai senzatia ca faci justitie procedand la fel cu toate dosarele. Viteza cu care se da o solutie respectand si dreptul la aparare tine de o justitie normala. Aici este invocat doar dreptul la aparare in detrimentul unei solutii stiuta dar amanata. Daca n-ar fi vorba de un individ care manageriaza o institutie de importanta radioului public asta n-ar fi o problema dar sa te faci ca nu stii ca afectezi sute de oameni si credibilitatea radioului prin tergiversare ca sa stea el in functie…de cand se afla in filtru dosarul la ICCJ? Desigur, cand e vorba de ei totul este posibil, normal si firesc

      Apreciază

  4. Termen in mai. Nu e prea repede? Dupa ce s-au facut ca ploua un an o mai lalaie inca un an. Sa nu facem presiuni, sa lasam justitia sa imparta dreptatea bla bla

    Apreciază

    • Gresit, nu termenul este problema principala ci „admite recursul” in conditiile in care la Curtea de Apel si ANI lucrurile au fost cat se poate de clare. Ce putea sa apara nou si interesant ca sa justifice „admite recurs”? Cine mai crede ca in Romania te poti baza pe justitie? Adi, pentru cei care sunt „grei de cap” te rog sa reiei aici, intr-un singur articol toata aceasta poveste. Si pe cat posibil fa o paralela si cu procesele doamnei pentru a vedea cum intelege Justitia sa fie justitie in functie de ceea ce considera ea ca este bine si corect pentru acesti penali.

      Apreciază

Multumesc!