Mai sunt 7 zile pentru Oltea SERBAN Parau. Episodul 6

Oltea-nouCe se întâmplă peste 7 zile, cu Oltea Serban Parau ?

Este primul termen (vezi aici) la procesul intentat de condamnata cu suspans, Oltea Serban Parau, împotriva SRR, pentru că cineva din conducerea SRR a îndrăznit să-i desfacă contractul individual de muncă.

Când am postat articolul ”Serban Parau Oltea – Lupul stăpân peste oi ?” (vezi aici), am crezut că ați realizat ce șmecherie a reușit conducerea Radioului să realizeze cu desfacerea contractului condamnatei!

Ei bine, totul este o farsă menită să arunce cu praf în ochii tuturor celor care sperau că Radioul începe să se curețe de mizerie, de penali, de incompatibili, etc.

Am să vă prezint ce însemnă articolul din Codul Muncii în baza căruia i s-a desfăcut contractul penalei Oltea Serban Parau:


Art. 56. [cazurile incetarii de drept a contractului individual de munca]
(1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept: f) ca urmare a condamnarii la executarea unei pedepse privative de libertate, de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti;


Asta însemnă, după o logică elementară, că cine a propus, cine a avizat și cine a semnat referatul/memorandumul și decizia de desfacere a C.I.M. a Oltei Serban Parau, în baza art. 56 alin. 1 litera f) din Codul Muncii, se fac vinovați de fapte penale.

De ce ?

Pentru că orice judecător va da câștig de cauză condamnatei Oltea Serban Parau si o va reîncadra în SRR pe postul de Director la Centrul Cultural Media (va primi și banii !) pentru că ea este condamnată fără pedeapsă privativă de libertate (cu suspendare), de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătorești !


Sindicatul Unit al Salariaților – Radio România va sesiza organele penale și pentru acest caz!

Cum vă simțiți stimați colegi, mai ales cei care sunteți nevoiți să dați nas în nas cu condamnata pe la etajul 6, în SRR ?

Nu o să-i întreb pe cei care au fost și sunt bot în bot, cu această individă penală!

Dacă vreți să scăpăm de acest putregai din Radioul public vă aștept alături de mine și de colegii din sindicatul SUS-Radio România!

Completați Cerere de intrare in SUS-RADIO ROMANIA

și Cerere de retragere din Sindicatul…….

Împreună vom fi mai puternici !

AV Moise

5 gânduri despre “Mai sunt 7 zile pentru Oltea SERBAN Parau. Episodul 6

  1. Pingback: OLTEA SERBAN PARAU, de la cultural la penal si apoi ”da-i inainte cu tupeu, c-o sa vezi ca nu e greu!”. Episodul 11 | SUSROMANIA

  2. Pingback: Breaking: Oltea Șerban Pârau a cedat nervos | SUSROMANIA

  3. In acest timp doamna continua sa circule cu auto B-06 al radioului. Nici o problema. Mai exista dosarul ANI care ii va interzice sa ocupe functia de pe care a savarsit infractiunea. Asta daca Milan Negulescu & co nu invata intre timp sa citeasca codul penal. Intre acest timp poate se strang suspiciuni rezonabile pentru alte infractiuni, care vor transforma suspendarea in executare. Persistati, persistati! 3 ani sunt suficienti…

    Apreciază

  4. Adrian, cel mai bine ar fi sa depui o sesizare scrisa catre Serviciul Juridic, catre Directia Resurse Umane si catre cabinet PDG, in care sa atragi atentia asupra acestei erori grosolane. Noi toti ne-am interesat ce inseamna pedeapsa privativa de libertate: arest preventiv, arest la domiciliu, etc, Inchisoarea cu suspendare nu este pedeapsa privativa de libertate! Ei nu stiu, ca doar sunt juristi, stim noi, ca suntem violonisti! Ar trebui sa reactioneze rapid, si sa instituie cercetare disciplinara. Aceasta este obligatorie si in cazul in care angajatul a fost cercetat penal si condamnat. Sa precizezi in cerere ca, in cazul in care nu va fi reparata RAPID aceasta eroare, Sindicatul SusRomania va sesiza organele penale ca eroarea a fost facuta intentionat, in consecinta, daunele materiale sa fie suportate de catre „specialistii” juristi si de resurse umane care au semna decizia si de catre angajatorul care refuza sa dispuna cercetare disciplinara! Depunand sesizare scrisa, nu vor putea spune ca a fost o eroare neintentionata. Lipsa de reactie, va demonstra, tocmai intentionalitatea greselii.

    Apreciază

  5. Peste 7 zile un sobor format din 80 de preoti va oficia o slujba de sfintire a biroului care va fi eliberat de doamna la etajul 6. Serviciul Aprovizionare a comandat deja 500 de litri de agheasma, 200 de kilograme de tamaie precum si 50 de trafaleturi necesare ceremoniilor religioase. Pe toata durata ceremoniilor salariatii nu vor avea voie sa-l pomeneasca sau sa-l invoce si nici sa-l utilizeze ca termen de comparatie. Expresii de genul „…ca … de tamaie” sau „am scapat de … si o sa…” vor constitui abateri grave de la regulamentele PDG-ului si vor fi sanctionate cu sechestrare in biroul respectiv pana la sosirea raspunsurilor la contestatii. Brrrrr! Potrivit unor surse de incredere, din Temisana, circula informatia ca Belciug umbla nauc prin Radio in incercarea de a convinge pe cineva sa se mute in biroul de la etajul 6. Brrrrrr!

    Apreciază

Multumesc!