Ovidiu Miculescu în direct de la Comisia pentru Cultură a Camerei Deputaților

Astazi 8 Martie 2016, așa cum v-am informat aseară, Miculescu împreuna cu susținătorii de serviciu s-au prezentat în fața Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare în masă pentru a răspunde la sesizarea/denunțul depus de managerul Mihai Anghel de la Radio Romania Timișoara (citiți aici).

Foto 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deși au fost căteva chestiuni discutate în cadrul Comisiei despre ce se întâmplă la Radio România Timișoara, problemele grele cu care se confruntă Radioul public, sub ”ocupația miculesciană”,  încă nu au fost puse pe masa domnilor deputați.

După ședință, într-o discuție avută cu dl deputat Márton Árpád-Francisc (pe care-l respect pentru atitudinea, în general corectă, pe care a avut-o pentru Radioul public), de față fiind și dl deputat Gvozdenovici Slavomir (cel care a și încercat să-i pună câteva întrebări lui Miculescu despre situația de la Radio România Timișoara), acesta afirma despre salariații din TVR și apoi despre cei din Radio că: ”au dat în judecată instituția și prin aceasta pun în pericol situația financiară”.

I-am replicat dlui deputat Marton:

”Nu salariații sunt de vină pentru dezastrul economic de la TVR, ci managementul dezastruos din ultimii 9-10 de ani”.

”Noi (FRJ MediaSind) am făcut plângeri la DNA și la Parlament, dar nimeni nu a luat nicio măsură!”

Iar la Radio, faptul că sunt salariați care își cer drepturile neacordate de Angajator nu înseamnă că fac ceva ilegal. Este dreptul lor!”.

Din acel moment, dl Marton nu a mai spus nimic!

Urmează săptămâna viitoare, la Comisia pentru Cultură din Camera Deputaților, să se discute proiectul de modificare a Legii 41/1994, propus de dl Georgică Severin – Președintele Comisiei pentru Cultură din Senat (de fapt astăzi trebuia să se discute dar s-a amânat, vezi aici!).

Așadar, în data de 15 martie 2016, începând cu ora 12 (cred!), va avea loc dezbaterea și votul Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților a proiectului de lege, după care va trece la Senat, unde se va da votul final, Senatul fiind cameră decizională.

AV Moise

2 gânduri despre “Ovidiu Miculescu în direct de la Comisia pentru Cultură a Camerei Deputaților

  1. Stie cineva ce cauta sindicalistul Marius Tanase de la Rador, calaul decapitator al Balacilor, la audierile de la Parlament? Ca el nu are treaba cu Timisoara, nu are functie executiva, nu e in Comitet Director si in Consilul de Administratie e membru supleant. Ce a cautat la Parlament la audieri (privirea vinovata de snapan din foto2)?

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s