Exclusivitate: Cornel Udrea scrisoare deschisă către Dumnezeu. Fără număr !

Cornel UdreaExclusivitate: Cornel Udrea scrisoare deschisă către Dumnezeu. Fără număr !

Vreau în primul rând să-i mulțumesc domnului Cornel Udrea pentru această exclusivitate și să-i promit că prima dată când voi veni la Cluj negreșit îl voi suna să ne vedem și să ne cunoaștem.

Sper să recunoșteți stilul unui maestru ce are condei să zugrăvească exact imaginea de la Radioul public, aflat acum în stare de asediu sub dictatura miculesciană.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Cine se simte cu musca pe căciulă este treaba lui. Dreptul la liberă exprimare este garantat de Constituție.

Doamne-Dumnezeule

Mă adresez Ţie, eu, un biet bătrânel pârâcios, ranchiunos, invidios, supărat pe toată lumea şi, de aceea, petiţionar până la Dumnezeu (iartă-mi pleonasmul celest), purtător de insomnii urâte şi toate acestea pentru că nu se găseşte nimeni pe pământ şi Acolo, să rezolve câteva locuri de muncă în zona producţiei de asfalt din iad, pentru o samă de păcătoşi, fără frica Ta, care, de la o vreme, au adus pagubă, dar nu în ciuperci, ci în Instituţia radioului public, cu osebire la studiourile teritoriale, şi cu aleasă nemăsură la cel din Cluj, acoperitor a 8 judeţe transilvane, unde se străduieşte, de mama focului şi în slujba Dracului, pe numele său mirenesc Ovidiu Miculescu, cel care a dat mâna cu acesta în 1987, în calitate de turnător al Securităţii şi, alături de el, managerul Bogdan Roşca, de la studioul amintit, el şi cu ai săi, limbricii oportunişti, o mândreaţă de fecior mediocru şi curat ca lacrima, fără păcate: bun familist, nu râde, Doamne, priceput plagiator, Dracu’ ştie de ce, iartă-mă, de parcă ar avea vreun sfânt în rai, e ţinut în slujbă grasă, cu comportament de mitocan.

.

Ai, cumva, acolo, în grădina respectivă, unde săptămâna are 7 sâmbete (nepurtate), un sector de presă care-i cocoloşeşte şi ocroteşte pe cei care-şi văd doar de interesul personal în nesimţire şi lipsă de suflet, pentru că, în zilele bune, asemenea oameni ar fi primit picioare dorsale să zboare şi să se facă un punct, fiecare, acolo unde pământul se întâlneşte cu cerul.

.

Cred că băiatul acesta, manager pârât, nu prea are toate ţiglele pe casă, fiindcă, uite, chiar de 8 martie, de ziua femeii, i-a făcut unei reporteriţe un cadou şi a trimis-o în stradă să întrebe lumea dacă ştie că păpuşa Barbie a împlinit 57 de ani!?

.

Într-adevăr, ăsta da subiect pentru ce se întâmplă în Românica! Norocul ei că era 8 martie, că este femeie şi că cei din Cluj sunt domni, altfel s-ar fi auzit nişte cuvinte de care s-ar ruşina şi Belzebut.

.

Ce vreau să Te rog: dacă nu se poate rezolva cu ăştia doi amintiţi, ca să meargă să-şi caute de lucru în altă parte şi să fie uitaţi cât mai repede, spune-mi pe cineva, mai superior Ţie, să mă duc cu jalba supărată la el, fiindcă un radio fain şi folositor a avut Ardealul şi pe ăsta l-au făcut bucăţi-bucăţele, mai bine decât ar fi comis-o, ştii Tu cine, vecin şi prieten.

.

Sărut dreapta, Luminate, trimite-mi vorbă, nu vreau să vin până acolo pentru aşa ceva.

Corneliu, din Cluj-Napoca

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s