Oltea Serban Parau vs ANI = 0-1. Episodul 9

info_interes_publicDe 8 martie, Oltea Șerban Pârau, a primit o veste proastă din partea Curții de Apel București, deși, să fim serioși, nici nu avea cum să fie altfel (vezi aici) după ce în penal, a fost condamnată definitiv pe aceiași speță (vezi aici și aici).

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 2864/2/2014
Data inregistrarii 25.04.2014
Data ultimei modificari: 08.03.2016
Sectie: Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal
Materie: Contencios administrativ şi fiscal
Obiect: anulare act administrativ rap.14995/G/II/03.04.2014 – verificare măsură suspendare
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

Nume Calitate parte
OLTEA ŞERBAN PARAU Reclamant
OLTEA ŞERBAN PARAU Reclamant
AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE Pârât

 

Şedinţe

08.03.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: S8 Completul 20 fond
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, care se depune la CAB – SCAF. Pronunţată în şedinţă publică azi 08.03.2016.
Document: Hotarâre  754/2016  08.03.2016

Și iată cum Oltea a ajuns de la faza culturală la faza penală și acum trecând în partea civilă începe să acumuleze sentințe definitive.

Întrebarea care și-o pune orice om normal este:

 – Cât de nesimțit poți fi, să nu te retragi (măcar atât!) când vezi că mizeria a ieșit la suprafață și mai este și dovedită prin instanță, definitiv ?

Nu este o întrebare retorică ci este una adresată direct penalei și condamnatei Oltea Șerban Pârau.

– Cât vreți să-i mai sfidați pe salariații din Radioul public ?

Și tu Attila Vizauer, te credeam mai profesionist ! M-am înșelat ?

Ai grijă ce semnezi în această perioadă, pentru că va veni momentul adevărului. Degeaba vei spune că ți-a dat consultație Oltea, tot tu ești cel care va răspunde !

Madam, crezi că dacă ai renunțat la judecată în dosarul  2798/3/2016 (vezi aici) noi gata, am lasat-o baltă ?

Vă înșelați !  Amândoi !  Și tu și ”Canoe” Miculescu !

SUS-Radio România va merge până la capăt ! Și am spus-o de anul trecut ! Este o chestiune ce ține doar de timp ! (1 săptămână, 2, maxim până de Paște!!)

Oricum a venit primăvara și simțim cu toții nevoia să facem curățenie și să împrospătăm Radioul, că tare s-a îmbâcsit.

Și apropos! (vezi Vio că nu am uitat!)

Am primit un forward de la un mail trimis de madam Pârau prin care tot roagă oameni importanți să semneze petiția online cu NU distrugeți Cultura la Radio România (ce minciună și ce manipulare ordinară, securistoidă !)

Nu îți e rușine ? Tu ai distrus-o, Olteo ! Că dvs nici nu mai pot să-ți spun! Și nu sunt obraznic ci chiar revoltat pe ce ai putut să faci, Radioului public, ascultătorilor și salariaților !

Aștept să mă dai în judecată și să vin în fața instanței să prezint judecătorului cum ți-ai dat bani prin buzunarul soțului de vreo 63 de ori și într-un cuantum de peste 550 milioane de lei vechi.

Crezi că nu știm de contractele cu valoare zero ? De ce nu au fost cu valoare zero și cele 63 de contracte cu care te-a surprins ANI ?

Să-ți fie rușine, OLTEA ȘERBAN PÂRAU !

SUS-Radio România

Președinte

AV Moise

 

 

®Acesta este un pamflet !

2 gânduri despre “Oltea Serban Parau vs ANI = 0-1. Episodul 9

  1. Pingback: OLTEA SERBAN PARAU, de la cultural la penal si apoi ”da-i inainte cu tupeu, c-o sa vezi ca nu e greu!”. Episodul 11 | SUSROMANIA

  2. Nu exista „rusine” pentru ea si nici pentru acolitii ei iar nesimtirea a devenit o virtute care trebuie afisata si raspandita in randul tuturor subordonatilor pentru ca cine nu o intelege si nu-i accepta comportamentul este ostracizat. Asta n-ar fi o mare problema, s-au mai vazut in istoria recenta cazuri, suntem rezistenti, dar cum ramane cu radioul public? Nu vi se pare ca de aceasta data l-au cam compromis iremediabil? Cum va functiona el cu acesti indivizi „scoliti” de managerul certat cu legea si moralitatea? La oara actuala este un „model” .Din pacate este folosit acelasi model national si in Radio: diferenta o fac, deocamdata, tupeul si obraznicia. Ceea ce nu pricep cei care o idolatrizeaza pe distinsa (nici n-au cum sa priceapa, – sau nu pricep in schimbul unor interese materiale si de grup), este ca pana la urma tot vor fi cunoscute si dovedite toate abuzurile si mizeriile. Pentru ca asa este moral, corect si legal, lucrurile vor reveni la normal si ne vom da din nou binete. Dar sa nu aveti pretentia asta chiar toti.. De exemplu, ce vor avea de spus cei care ani de zile au purtat sabia dreptatii prin Radio si n-au colaborat cu niciun manager sau coleg invocand integritatea, moralitatea, buna-credinta, stapanirea adevarului absolut si galacticele calitati manageriale dar in schimb au gasit „punti de legatura” doar cu cel mai „rafinat” manager intergalactic din istorie, acest caracter deosebit de puternic si integru care este osp? 😛 Contracte cu valoare zero? Cate lucruri interesante poti afla dintr-o motivare a instantei…

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s