În sfârșit, Ovidiu Miculescu recunoaște !

Ovidiu Miculescu a recunoscut oficial că au fost reale, faimoasele mailuri pe care i le-a adresat Viorica Nicoleta Balaci în 2010 și în care respectiva pretindea că acesta ar fi ajuns în Consiliul de Administrație al SRR, cu sprijinul ei.

Cum și când s-a petrecut fericitul eveniment ?

Pe 18 februarie a.c., am fost chemat la secția 23 Poliție unde un distins reprezentant al Poliției române mi-a adus la cunoștință că O. Miculescu a depus o plângere penală împotriva subsemnatului (dosar 10126/P/2015) în care m-a reclamat ca i-aș fi spart căsuța de mail și că aș fi sustras corespondența dintre acesta și prietena lui, Viorica Nicoleta Balaci.

Vă reamintesc că mailurile mi-au fost trimise la vremea respectivă chiar de către Ileana Savu, cumătra Vioricăi Balaci, și au fost aduse la cunoștință publică în articolul publicat în data de 28 iunie 2015, cu titlul Serparia din Radioul public. Episodul nr. 4. “Radio-mama bombelor atomice” (vezi aici).

Bravo Miculescule, te încurajăm să recunoști și alte fapte negre care iți stau pe suflet! Spovedania întotdeauna eliberează! Cam stranie însă procedura aleasă pentru spovedanie, dar merge și așa!

Așteptăm o nouă spovedanie/plângere penală împotriva lui Moise, prin care O. Miculescu să recunoască și cum a ”accesat” nelegal, bănuții de la proiectul cu finanțare europeana Acces pe piața muncii !

AV Moise

Un gând despre “În sfârșit, Ovidiu Miculescu recunoaște !

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s