Din nou în direct, de la Comisia pentru Cultură a Camerei Deputaților

Asa cum va anunțam săptămâna trecută, astăzi 15 martie 2016, ora 12, a început ședința Comisiei pentru Cultură, arte și mijloace de informare în masă a Camerei Deputaților, având următoarea ordine de zi (vezi aici).

Din partea Federației Române a Jurnaliștilor MediaSind a participat, Ion Moraru – Sindicatul Jurnalistilor Profesioniști MediaSind și subsemnatul iar din partea colegilor de la Sindicatului Profesioniștilor din Media și Cultura Română – Michaela Platon, Valentin Ciobanu și Mihai Timariu. Mai târziu a venit și dl Dumitru Costin – Președinte BNS.

Din partea SRR au fost prezenți: Constantin Pușcaș – Stăpânul banilor pe post de Director Economic, Mariana Milan – Stăpâna legilor pe post de Șefa a Serviciului Juridic iar pe post de bodyguarzi trupa de elită sindicală a lui Miculescu – Stăpânul inelelor (plecat pentru aproape o săptămână în orașul iubirii – Paris; vom reveni!)) formată din nelipsitele siameze, Viorica Balaci și Violeta Arhiri, alături de preanervosul dar simpaticul Georgel Balaci, cu Doroșel Adrian (venit direct de pe plaja fină a stațiunii Mamaia), cu adminul feibucist de grup și cu soția proaspăt angajată (2015) în SRR, Tănase Marius Dorian, cu proaspătura de membru în Comitetul Director al SRR, Niță Ioan Cristian (pentru merite deosebite pe altarul patriotismului și devotamentului), cu Mișu Maiorescu (nu, nu este nepotul marelui scriitor!) liderul grupării sindicale îngălbenite de la Radio Tg. Mureș, încă un tip cam deghizat din cauza bărbii și, cel din urmă, cel care se pare că vrea să scape turma, nimeni altul decât măria sa, dl Bogdan Iuliu Hossu (declarat definitiv incompatibil de către ANI pentru că a fost în același timp membru în CA al SRR și administrator al unei firme deținute de Cartel Alfa). Sper să nu fi omis pe cineva ?

Și Comisia pentru Cultură, din care amintim pe prietenul de-o viață al Radioului, pe simpaticul Medelin Voicu, scuze, din viteză, Mădălin Voicu (știu că aveți simțul humorului, maestre!, doar ați declarat-o public!).

Ședința Comisiei fiind publică mi-am permis să vă prezint câteva poze făcute în timpul desfășurării discuțiilor asupra proiectului de modificare a Legii 41/1994, propus de președintele Comisiei pentru Cultură de la Senat, dl Georgică Severin.

 

Camera deputatilor Comisia pentru Cultura 15 03 2016 p1

Camera Deputaților – Comisia pt Cultură – 15.03.2016 p1

Camera deputatilor Comisia pentru Cultura 15 03 2016 p2

Camera Deputaților – Comisia pt Cultură – 15.03.2016 – p2

Camera deputatilor Comisia pentru Cultura 15 03 2016 p3

Camera Deputaților – Comisia pt Cultură – 15.03.2016 – p3

 

 

Puteți citi aici proiectul de modificare a Legii 41/1994 propus de dl Georgică Severin.

Vom reveni !

2 gânduri despre “Din nou în direct, de la Comisia pentru Cultură a Camerei Deputaților

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s