București – Conferința: ”Protecția jurnaliștilor și libertatea presei” ”Protection of jurnalist and Freedom of the Press”

În 17 Martie 2016, începând cu ora 10, a început Conferința internațională ”Protecția jurnaliștilor și libertatea presei” organizată de AGERPRES cu sprijinul Federației Europene a Jurnaliștilor, Centrul pentru Jurnalism Independent, ActiveWatch și Federația Cultură și Mass-Media FAIR MediaSind.

Aveți mai jos o prezentare secvențială a persoanelor care au participat la această Conferință.

(@Drepturile de autor apartin exclusiv SUS-Radio România).

Această prezentare necesită JavaScript.

Din păcate, de la Radio România nu a fost nimeni! Era interesant pentru Radio România, pentru salariați dar și pentru ascultătorii Radioului public. Pe Miculescu sunt convins că nu-l intresa această Conferință mai mult decât plimbarea la Paris și Washington  (o sa revenim!).

Așa cum v-am promis, în numele SUS-Radio România am luat cuvântul și am prezentat semnalul de alarmă și strigătul de disperare, pe care mai mulți jurnaliști de la Radioul public l-au tras acum 2 zile, și care, a început să facă valuri, în țară dar și la Bruxelles.

I-am explicat situația de la Radioul public lui Ricardo Gutierez – secretarul general al Federației Europene a Jurnaliștilor și mi-a promis că va informa staff-ul EFJ despre această situație.

Vom reveni cu amănunte.

Un gând despre “București – Conferința: ”Protecția jurnaliștilor și libertatea presei” ”Protection of jurnalist and Freedom of the Press”

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s