Notificări către SRR, ANAF și ITM

A venit clipa (era și cazul !), după aproape doi ani de procese să ajungem la momentul în care 3 instituții publice să răspundă, în temeiul Legii 544/2001, la solicitările adresate de SUS-Radio România privind informații de interes public și la care acestea, au refuzat să răspundă.

Instanțele de la Tribunal și de la Curtea de Apel București au considerat că legea este de partea noastră și au obligat, prin decizii definitive și executorii, ca Societatea Română de Radiodifuziune, Agenția Națională de Administrare Fiscală și Inspectoratul Teritorial de Muncă București, să ne răspundă la solicitările noastre și să ne achite cheltuielile de judecată, constând în onorariul avocatului nostru.

În 23 și 24 martie a.c., am depus notificări la SRR (vezi aici, aici și aici), ANAF (vezi aici și aici) precum și la ITM (vezi aici).

SUS-Radio Romania le-a pus în vedere ca în termen de 5 zile să îndeplinească obligațiile impuse de instanța de judecată, în caz contrar, pentru fiecare zi de întârziere vom solicita câte 100 lei daune, constituindu-ne parte vătămată.

AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s