Ziua News: Mușchetarii penali ai lui Ovidiu „Canoe” Miculescu, girați de membrii comisiilor de cultură ale Parlamentului

Acest articol este preluat de pe site ziua news:

IMG_5866 foto: Ovidiu Miculescu, încă Președinte-Director General la Radioul public

”Mușchetarii penali ai lui Ovidiu „Canoe” Miculescu, girați de membrii comisiilor de cultură ale Parlamentului

Impulsionați de Ovidiu „Canoe” Miculescu, ciracii de la Radio România au comis-o din nou săptămâna trecută. După un scurt periplu prin cultura română, când l-au confundat pe Creangă cu Ispirescu, așa cum a arătat ZIUAnews, au revenit la sportul preferat, siluirea legilor. L-au convocat pe Mihai Anghel, managerul de la Radio Timișoara, la o cercetare disciplinară pentru ziua de marți, 22 martie.

Că cercetarea disciplinară se face pe baza unor acte ce formează obiectul unui dosar și asupra legalității cărora instanța nu s-a pronunțat printr-o sentință definitivă mai treacă-meargă, de ce să nu se pronunțe ei înaintea instanței?, dar să îl convoace pe învinuit în timpul concediului de odihnă, pentru că Anghel era programat cu mult timp în urmă în concediu de odihnă începând cu 21 martie, parcă e prea mult și pentru niște ciraci așa zeloși ca cei ai lui Ovidiu „Canoe” Miculescu. Mai cu seamă că cei ce se ocupă de programarea concediilor și câțiva dintre membrii comisiei se află în aceiași clădire.

….”

Restul puteți citi aici.

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s