Upgrade: Ovidiu Miculescu zboară pe bani publici la clasa Business

Motto: Pentru că Societatea Română de Radiodifuziune este o instituție publică și care este finanțată din bani publici, considerăm că toate cheltuielile care se fac în această instituție, trebuie să fie publice și sunt de interes public.

Ovidiu Miculescu zboară pe bani publici la clasa Business

Nu mai este o noutate faptul că lui Ovidiu Miculescu îi place să călătorească dar cel mai mult, se pare că îi place, să voaiajeze pe bani publici și nu oricum, ci la clasa Business.

Așa o fi la clasa business, dle Ovidiu Miculescu ?

Clasa business

Turneul intercontinetal a dlui Ovidiu Miculescu a fost pe ruta București – Paris – Chicago – New York și retur (12-20 martie 2016)

Ordin deplasare Miculescu

Normal, vă puneți întrebarea: Oare cât o fi costat acest turneu ?

Nu știm încă, dar cu siguranță că ni se va răspunde la această solicitare, întemeiată pe Legea 544/2001, privind accesul la informații de interes public. Aveți cererea depusă la SRR, mai jos:

Solicitare Legea 544 catre SRR

PS Și ca să nu fie niciun dubiu că acest document ar fi contrafăcut, a fost conformat cu originalul de dna avocat angajată de dl Miculescu în dosarul 25704/3/2015.

În acest dosar, dl Ovidiu Miculescu solicită daune morale de 60.000 euro, Sindicatului Unit al Salariaților – Radio România și subsemnatului, pentru că am îndrăznit să dezvăluim fapte de corupție, incompatibilități și conflicte de interese la vârful conducerii Radioului public, pe blogul susromania.

Vom reveni.

AV Moise

4 gânduri despre “Upgrade: Ovidiu Miculescu zboară pe bani publici la clasa Business

  1. Pingback: Sic transit gloria Miculescum! | SUSROMANIA

  2. Pingback: Ovidiu Miculescu și Oltea Serban Parau, fermecați de Japonia | SUSROMANIA

  3. O nimica toata. E o mica pasiune, asta cu plimbatu, pentru ca are cu ce… Si pentru ca poate! Am fi deosebit de incantati sa aflam cat a costat aceasta mica evadare dar si deplasarea protejatei, tovarasa de buget, condamnata penal de la Centrul Cultural Media, care in aceeasi perioada si in aceleasi conditii, de inalt demnitar, a fost peste mari si tari, desigur, in interes de serviciu. Probabil ca a fost la un curs de perfectionare..”cum sa faci contracte, pentru sotul personal, fara sa bata la ochi :P”

    Apreciază

  4. Uite unde e acordul vostru! Pe vremuri se facea un raport de activitate dupa fiecare deplasare in strainatate. Miculescu l-a facut? Sa vedem si noi ce a facut acolo, ca doar nu s-a dus doar sa se plimbe.

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s