CNA şi Comisia pentru Cultură de la Camera Deputaţilor vor dezbate problemele de la Radio Romania

AMR= 43 zile

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CNA Mâine, 5 aprilie 2016, la ora 10, la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, va avea loc şedinţa Consiliului iar la punctul 1 al ordinii de zi va avea, urmatorul subiect:

„Întâlnire pe tema campaniei “Nu distrugeți Radioul” cu reprezentanții ai SRR, ai jurnalistilorcu  pdv de la conducerea SRR (adresa nr.2652/22.03.2016), pdv al Sindicatului Profesioniștilor din Media și Cultura Română (adresa nr.2737/22.03.2016) și rapoarte de monitorizare (solicitarea d-nei Dorina Rusu – adresa nr.2956/28.03.2016 și reclamații) – ora 10.00″

Camera Deputatilor Tot maine, dar incepand cu ora 12, va avea loc la Camera Deputatilor, sedinta Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa, ce va avea la punctul 1 al ordinii de zi, urmatorul subiect:

„Audierea unor reprezentanţi ai Sindicatului Profesioniştilor din Media şi Cultura Română, la solicitarea Comisiei”

AV Moise

Un gând despre “CNA şi Comisia pentru Cultură de la Camera Deputaţilor vor dezbate problemele de la Radio Romania

  1. In atmosfera stalinsta din Radio ROMANIA oamenii se tem sa spuna ce gandesc despre „managementul echipei Miculescu”. Aici sunt inclusi nu numai cozile de topor ca Furdul DJ sau Puscas sau Sararu Ruxi sau Balaci sau Dobritoiu sau Ciobanu. Sunt inclusi si restul, micile furnici care asigura functionrea ca unsa institutiei staliniste care a devenit SRR. De aceea e bine sa stiti ca nu sunteti singuri si trebuie s aveti curaj sa va cereti si aparati drepturile. Dreptatea si legea si regulamentele sunt de partea voastra!

    Echipa geniului managerial de la Arad, iubitul sef al radioului, presedintele, directorul general, liderul cu viziune, TATAL, SOTUL SI OMUL cu urechile fara pleoape s-a evervat astazi pentru ca pe peretii institutiei au aparut inscriptii cu CUIE CICULESCU!

    Asta e raspunsul oamenilor liberi din radio la dictatura si pumnul in gura: CUIE CICULESCU!

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s