Ramele sindicale din Radio, in pericol de extinctie !

Pe parcursul celor 3 ani de lupta intre Miculescu, pe de-o parte, si Moise si SUS-Radio Romania, pe de alta parte, liderii sindicali din Radio, mari, mici sau micro, au avut de ales intre doua conduite:

  1. De inrolare neconditionata in gasca lui Miculescu si de participare, in diferite roluri, la actiunile ostile impotriva lui Moise si SUS-Radio Romania;

  2. De stat pe margine, cu lasitate, in speranta ca isi vor pastra privilegiile lor marunte, considerand dumnealor ca dictatorul este preocupat doar sa anihileze pe subsemnatul si pe SUS-Radio Romania.

Eh, uite ca strategia lui Miculescu s-a dovedit mult mai ampla, din ea facand parte anihilarea oricarui element de viata sindicala din Radioul public, in afara sindicatului protejat de Miculescu, condus de Viorica Nicoleta Balaci.

Vineri, 1 aprilie 2016, Miculescu a lovit necrutator si prin surprindere, ramele sindicale prinse nepregatite, in timp ce acestea erau asezate, ca de obicei, fiecare in gaura ei, cu semintele si popcoarnele pregatite, asteptand sa inceapa episodul zilnic din serialul preferat, “Miculescu contra Moise si SUS-Radio Romania.”

Mai jos aveti Ordinul prin care Shogunul (cu avizul si indrumarea juridica a Marianei Milan) arunca in strada, fara avertisment prealabil, toate ramele sindicale din Radio, in afara sarpelui asa zis reprezentativ (reprezentativitate obtinuta prin declararea falsa a numarului de membri de sindicat (vezi aici), in septembrie 2012 (vezi aici)).

AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s