În Mai a mai rămas o zi până la judecata finală a lui Ovidiu Miculescu la Înalta Curte

Săptămâna trecută am primit o informație cum că Miculescu le-a transmis prin videoconferință șefilor de la toate radiourile regionale ale Radio România, printre alte indicații prețioase, următoarele:

IMG_3573-0

Ovidiu Miculescu: ”- Stați liniștiți că nu se va întampla nimic pe 17 mai!” și ceva de genul:

”…că scrie unul pe un blog…”.

Când am auzit, mi-am zis, în gând :

Miculescu ăsta este mai tare ca Baba Vanga, cum prezice/știe el ce se va întâmpla la Înalta Curte de Casație și Justiție, (în dosarul 7060/2/2013 (vezi aici) pe 17 mai 2016), cu o săptămână înainte de data procesului.”

După două zile, ce să vezi, apare articolul din Ziua news: ”Ovidiu „Canoe” Miculescu se laudă că Înalta Curte de Casație și Justiție a „diluat” soluția în dosarul său cu ANI”, pe care vă invit să-l citiți aici. Nu este așa că devine foarte interesant ?

Așadar, putem face câteva speculații despre această prezicere a lui Miculescu :

  1. Îl va concedia Miculescu pe avocatul său (parcă îl chema Mihai Mustăciosu) astăzi și mâine va spune în fața instanței că nu are apărare și va solicita un termen pentru a-și angaja un nou apărător;

  2. Va fi plecat din București, fiind nevoit să participe la nu știu ce întâlnire și va fi cerut un termen de amânare (asta după ce l-a concediat pe avocatul mustăciosu);

  3. Va ridica în fața instanței o excepție de neconstituționalitate a nu știu cărui articol din legea ANI, că tot este la modă în această perioadă;

  4. Va recuza mâine întreg completul de judecată pe motiv că cei care trebuie să judece dosarul nu îl vor judeca corect și vor fi părtinitori, asta după ce Miculescu va avea acest vis în această noapte;

  5. etc.

  6. etc.

Ar mai fi vreo două găselnițe dar nu le spunem pentru că nu am vrea să-L inspirăm, prin ciracii lui, care stau ”agățați” neobosiți de blogul susromania.

Numai că la ICCJ se judecă admisibilitatea recursului depus de Miculescu și nu dacă Miculescu vine cu vreo ”invenție” în fața magistraților, asta ca să fie clar, conform NCPC (pentru ciraci NCPC=Noul Cod de Procedură Civilă).

Pentru toți salariații Radioului public plus familiile acestora, minus câțiva zeloși, ziși și ciraci (cei care vor arunca cu flăcări și cu smoală spre ceilalți), așteptăm sunetul și lumina reînvierii.

Hai liberare ! AMR = foarte puțin !

Mâine vom transmite în direct de la Înalta Curte. Fiți pe blog/fază începând cu ora 9.

AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s