POKEMON GO la Radio România. Go catch!

Da, deși nu știam, pokemonii au invadat Radio România. Și nu de acum, ci de vreo câțiva ani.

moltres

Nu-i așa că ați simțit că ceva s-a întâmplat cu Radioul public, în ultimii ani? Dar nu numai cu Radioul ci și cu unii dintre salariații instituției.

Încercați să vă aduceți aminte cum a fost când ați dat concurs la Radio, ați reușit și  apoi v-ați angajat. Pentru unii s-a întâmplat acum 35 de ani pentru alții acum 26 de ani (era în 1990, după Revoluție), acum 24 de ani, sau chiar acum 10 ani. Au trecut anii, nu? Dar cu siguranță, nu veți uita acel moment.

Să revenim, cum vi se pare acel moment și cele care au urmat angajării și cum vi se pare că este Radioul public acum ?

Este același ? Colegii sunt la fel ? Mai există acea plăcere să vi la Radio ? Nu cumva te gândești că a devenit un coșmar ? Greșesc ?

Dacă este așa aștept reacția voastră pe blog, printr-un mesaj, fie că sunteți sau nu de acord, cu această părere! Vom posta toate mesajele (doar limbajul să fie unul decent, fără accente și fără injurii) !

Să ne întorcem la pokemonii din Radioul public. Dacă l-a început erau câțiva, acum s-au înmulțit !

Gura lumii spune că DNA a inventat jocul Pokemon Go, chiar înainte ca el să se apară, oficial, acum 2 saptamani, lansat de Pokemon Company. Tot DNA la implementat și la ANI și la Curtea de Conturi a României, dar și la alte instituții mai mici, gen Parchet sau DIICOT.

POKEMON GO la Radio Romania !

Cele 3 mari entități care se luptă cu pokemonii au descoperit că în Radioul public s-au aciuat mulți monstruleți care au început să-și facă de cap, cu banul public dar și cu salariații.

Având în vedere faptul că Demeter a dat ordin să pună GPS pe mașinile Radioului a ușurat munca celor 3 vânători de a-i găsi pe pokemonii din Radio. Și pentru că, în general, pokemonii vor să aibă telefoane cât mai scumpe dar și dotate cu funcția GPS a ușurat și mai mult căutarea și găsirea acestora.

Prima lovitura a primit-o pokemon-ul Mokachu, și după el au început să apară în POKEDEX (unde sunt trimiși pokemonii capturați!) și alți pokemoni, ca de ex. Sakachu, Ilkachu, Dokachu, Pekachu, Vokachu, Bokachu, Dekachu, Stekachu, Pikachu,  etc.

pokemoni

Unii pokemoni din Radio își schimbă înfățișarea și chiar îmbrăcămintea sperând astfel să se camufleze printre dosare, arhive, birouri și calculatoare și să scape de radarul vânătorilor.

Cel mai grav este că acești pokemoni fac ouă și astfel se multiplică, sub privirea indulgentă a salariaților din Radio care stau și se uită cum aceștia se înmulțesc, le fură pâinea de la gură și mai apoi, chiar îi fac sclavi pe cei care au tăcut, atunci când aceștia s-au înmulțit.

Noroc cu vânătorii că sunt cu radarul pe ei și au început să-i încolțească și chiar să-i capureze, trecând astfel la un nou nivel.

Așa cum ne-au spus vânătorii, pe surse, din toamnă încep să se numere pokemonii capturați.

Dacă vreți să ajutați Radioul public să scape definitiv de acești pokemoni vă rugăm să ne transmiteți locul unde se află ascunși acești monstruleți care vor să distrugă Radioul dar și salariații.

Aveți grijă, când sunteți în cautare de pokemoni în Radio, să nu vă vadă marele shogunel că este foarte răzbunător !

Mewtwo

Succes la capturat pokemoni la Radio România (valabil și pentru studiourile regionale)!

Aștept coordonatele pokemonilor pentru a-i ajuta pe vânători !

Go Catch!

AV Moise

 

Un gând despre “POKEMON GO la Radio România. Go catch!

  1. Pokemonii de la Radio Romania se inmultesc sub obladuirea paternala a lui Cuie Cimulescu, cel tinut in brate de clasa politica. Cata vreme oameni ca el capuseaza radioul public, aceasta institutie nu va avea un viitor. Jos Cimulescu…Cuie!

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s