Curtea de Conturi alungă liniștea de la Radio România

Cerneala abia s-a uscat pe Raportul Curții de Conturi a României în urma controlului efectuat la Radio și așa cum v-am promis, dezvăluirile despre abuzuri, corupție, încălcări ale legii, cheltuirea și risipirea banului public, etc., încep să apară în toată ”splendoarea” lor.

Vă reamintesc că vorbim despre una dintre cele mai importante instituții publice din România, Societatea Română de Radiodifuziune, așa cum mulți o cunosc – Radio România.

Ce nu cunosc mulți plătitori de taxă Radio sau simpli cetățeni, dar și parlamentari, guvernanți, dl președinte Iohanis, dl prim-ministru Cioloș, dna Kovesi,  dl Gigel-Sorinel Știrbu, dl Georgică Severin, etc., este că în această respectabilă instituție a intrat, de ceva timp, un…cum să-i spun, știu, cum a spus un ilustru om de o mare calitate umană: ”un virus care a început să viruseze Radioul public”.

Vom începe dezvăluirea acestui Raport, filă cu filă, speță cu speță.

Va fi un serial care va scoate la lumină acte și fapte petrecute și săvârșite în Radioul public, sub privirea mai mult decât indulgentă a membrilor din Comisiile pentru Cultură din Parlament, cei care ar fi trebuit să fie primii care să verifice și să controleze activitatea din SRR.

Vom începe de mâine cu episodul 1,

AV Moise

 

 

Un gând despre “Curtea de Conturi alungă liniștea de la Radio România

  1. A mai fost un raport al Curtii de Conturi si nu s-a intamplat nimic.Omul face ce vrea pentru ca nu s-au luat masuri. Si ce daca…………Lasii asteapta si pupa in continuare.
    Pupati fratilor cineva vegheaza pentru voi deoarece nu aveti materie cenusie.Nu care cumva sa va pierdeti privilegiile nepupand papucul sultanului.Mi-e mila de voi ,traiti ca niste rame.

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s