Curtea de Conturi alungă liniștea de la Radio România.  Episodul 1

Așa cum v-am promis, începând de astăzi 20 August 2017, începem dezvăluirea, pas cu pas, a Raportului Curții de Conturi a României (CCR) în urma controlului efectuat  la Societatea Română de Radiodifuziune, pentru perioada 1 Ianuarie 2013 – 31 Decembrie 2015.

Să începem cu constatarea nr. 1 a CCR.

Raport Curtea Conturi p I22Raport Curtea Conturi p I23Raport Curtea Conturi p I24Raport Curtea Conturi p I25Raport Curtea Conturi p I26Raport Curtea Conturi p I27Raport Curtea Conturi p I28Raport Curtea Conturi p I29Raport Curtea Conturi p I30Raport Curtea Conturi p I31Raport Curtea Conturi p I32Raport Curtea Conturi p I33Raport Curtea Conturi p I34Raport Curtea Conturi p I35Raport Curtea Conturi p I36

7 gânduri despre “Curtea de Conturi alungă liniștea de la Radio România.  Episodul 1

  1. Am si eu o intrebare, sunt mai nestiutor din fire: de ce se duce de 2 ori pe luna Miculescu in tari (cat mai) indepartate, obligatoriu insotit de dl Dan Santa? ii leaga ceva? Au preocupari comune? Intreb si eu, sa nu mor prost.

    Apreciază

  2. Curat murdar. CC cercetează contractele, constată încălcarea legilor, spune cu nume si prenume cine se face vinovat de cheltuirea prin furt a banului public si concluzionează ca tot ei, cei prinși la furat, trebuie să verifice dacă intr-adevar este prejudiciu, cat este de mare acest prejudiciu si daca este prejudiciu să fie recuperat. Cei prinși la furat sunt puși să verifice? Pai nu mai este prejudiciu? De la cine să-l recupereze? Kafka curat.

    Apreciază

  3. Subțirel raportul, cumintel pe-alocuri. Acum a stat. Nimic și nimeni nu poate clinti nesimțirea si tupeul golanilor. Te umfla rasul, auzi ce descoperiri: automate de cafea si restaurant care nu plătesc chirie. Bre, alea așa merge de când era Georgescu sef. Aia cu borfasii din CA care ciugulesc banutul în schimbul serviciilor de o inestimabilă valoare au bagat-o ca să nu pară că au dormit chiar degeaba trei luni prin Radio. Oricum nu plătește nimeni, vezi Gala Bute. O mai spun, poate pricepe cineva: Nu așteptați rezolvări din exterior, statul doar mimează ca exista, nu mai fiți prosti, pupincuristi, turnători si oameni de nimic și atunci gasca de infractori nu va mai putea să-si facă mendrele. Treziti-va!

    Apreciază

  4. Ce frumooosss! Dar nu se spune cine a suportat milionul de euro pentru Radiro. Noi, salariatii, prin taierea sporurilor, cresterea programului de lucru pentru tehnicieni si personalul auxiliar supus toxicitatii si stresului? Aaa, s-a facut pentru imaginea…cui?…hm… Iar noi, talpa tarii, profesionistii cu mii de emisiuni in portofoliu, cu zeci de evenimente organizate exemplar pe bugete mici sau zero suntem incompetenti, n-avem experienta cf. Tov. PDG. Dar to’arasii de la marketing pen’ce iau banii de leafa? Asa, din mila statului. Astept ziua cand DNA si serviciile vor da publicitatii capusarea prin firmele „famiglilor”, ale interpusilor etc.. Pana atuncia duc sa topai si ma bag sub primul tufis ca vanatorii astia de parale risca sa ma confunde cu o bancnota de 100 €. Si n-as vrea sa devin o friptura gratuita

    Apreciază

  5. Aceste plati pentru membrii CA au demarat mult mai devreme, inca de la inceputul lui 2011. Sunt nenumarate plati facute de SRR catre membrii CA si in 2011 si 2012. Poate semnaleaza cineva raportorilor Curtii de Conturi HCA a SRR nr. 30/02.04.2011 (este pe site-ul srr.ro) prin care pdg-ul de atunci Demeter Andras Istvan a numit primul grup de lucru pentru organizarea Festivalului Radiro. Din primul grup de lucru, pe langa membrii CA – in frunte cu specialista dentista Mirela Fugaru, faceau parte si 2 actuali inculpati penal pentru fapte de coruptie, Dinca Razvan Ioan si Moldovan Alina. Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti. Asa vedem si noi care a fost scopul inventarii festivalului Radiro, care, ce sa vezi? continua!

    Apreciază

Multumesc!