Curtea de Conturi alungă liniștea de la Radio România. Episodul 2

Continuam cu dezvăluirea raportului Curții de Conturi ce privește controlul efectuat la Societatea Romana de Radiodifuziune pentru perioada 2013-2015.

Va prezentam constatarea nr. 2.

Este vorba despre remunerarea membrilor Comitetului Director din SRR, modalitate gândita de DEMETER Andras Istvan – fost președinte al SRR în perioada 2010-2012 si transpusă în realitate cu sprijinul membrilor Consiliului de Admnistratie al SRR.

Raport Curtea Conturi p I37Raport Curtea Conturi p I38Raport Curtea Conturi p I39Raport Curtea Conturi p I40Raport Curtea Conturi p II1Raport Curtea Conturi p II2Raport Curtea Conturi p II3Raport Curtea Conturi p II4

Cea de-a doua constatare a Curtii de Conturi (CCR) priveste doar Comitetul Director ”mare”, al SRR, nu si Comitetele Directoare de la studiourile regionale.

După calculele CCR prejudiciul creat Radioului public ar fi de 2.469.920 lei (adică peste 24,6 miliarde de lei vechi !!!).

Dacă facem un calcul simplu, la un curs de 4,5 lei/euro, rezultă un prejudiciu de peste 548.000 euro !!!

Vă las pe voi să trageți concluziile !

AV Moise

 

6 gânduri despre “Curtea de Conturi alungă liniștea de la Radio România. Episodul 2

 1. Pingback: Ovidiu Miculescu de la Radio România sfidează legea sau …? | SUSROMANIA

 2. Ceea ce s-ar întâmplat la SRR e din ciclul „cel mai cinstit guvern”, aplicat pe subiect: cei mai buni manageri, cea mai buna perioada din istoria radioului public. Sa le mulțumim colegilor noștri pentru inteligenta deosebita si pentru modul cum au ales să fie de partea golanilor. Fiecare după posibilități…

  Apreciază

  • Ai dreptate, sa le multumim colegilor nostri care pupa zilnic papucul sultanului si se multumesc cu salarii de mizerie in timp ce gasca o duce bine.De ce nu se cer declaratiile de avere si ale salariatilor din SRR. De ce nu vor sa se afle cati au salarii cuprinse intre 1300 si 2000 de lei ?

   Apreciază

 3. Ca oi suntem si ne meritam soarta. (Bizonii sunt mai nobili). Sa stam si sa facem frumos, sa dam din cap ca ne analizeaza activitatea si sa ne dea aprobari d’alde Hipopotamu’ care continua sa se umfle si Hartista ratata cea ciugulitoare. Pe bani frumosi! Sper ca au pus si ceva la ciorap, ca-i asteapta sechestrul pe avere. Ciocu’ mic ca ne pazesc sefii nostri cu batul la spate ca ne degeaba le-a facut sultanul salarii mai mari ca ale parlamentarilor. Ce-o sa se mai bucure iohannis cand o sa afle ca micu are leafa mai mare ca a lui (17.0000/luna), directorii in frunte cu Furdui aproape 14.000 iar redactorii sefi aproape 10.000 lei.. Asta, salariu de baza, la care se adauga vechime, prime, deplasari. Din taxa radio-tv! Avem surprize placute, Curtea de conturi a inventariat, pe langa jaful lupilor nostri, si salariile lor. Aveti putintica rabdare, o sa le vedeti si pe alea. Dar cred ca, inainte sa le vedeti voi pe aici, o sa le aflati din presa, la fel si cine trebuie. Cineva nu doarme bine. Sper ca l-au ajuns blestemele noastre, in special cele din momentele cand ne citim fluturasii de salariu. Altcineva isi cauta de lucru, de zor…..

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s