Ovidiu Miculescu – voyager pe bani publici la Radio Romania

Ovidiu Miculescu va rămâne în istoria SRR nu pentru cel mai mare profit realizat vreodată sau că a dat ordin să scoată de pe post anumiți jurnaliști ci prin faptul că a avut cele mai multe și cele mai costisitoare deplasări din istoria de aproape 88 de ani a Radioului public.

Cred că fiecărui om îi place să se plimbe, să viziteze, să călătorească, etc dar este constrâns, fie de banii pe care îi are la dispoziție, fie de timpul pe îl poate aloca sau fie, de cele mai multe ori, de amândouă, bani si timp.

Dar Ovidiu Miculescu nu este un om de rând, el este Presedintele – Director General al Societatii Romane de Radiodifuziune.

Dar sa vedem cum geografia, Radioul public si Ovidiu Miculescu se intrepatrund in voyage (fr.=calatorie) pe banii colectati de la cetatenii care platesc taxa Radio.

Raspuns SRR 4307 pag 1Raspuns SRR 4307 pag 2

Acesta este raspunsul primit de la SRR la solicitarea SUS-Radio Romania privind deplasarile si costurile delegatiilor externe ale dlui Ovidiu Miculescu si a celor care l-au insotit in perioada 1 iulie 2014 – 1 iulie 2016.

Calculele si concluziile le trageti voi !

PS Vom relua serialul cu „Curtea de Conturi alunga linistea de la Radio Romania.”

AV Moise

12 gânduri despre “Ovidiu Miculescu – voyager pe bani publici la Radio Romania

 1. Pingback: Alertă – update 10 min: Un procuror și trei polițiști au descins acum la Radio România | SUSROMANIA

 2. Pingback: Tolontan si călătoriile lui Miculescu finanțate direct de cetățeanul plătitor de taxa Radio | SUSROMANIA

 3. „caracterele valoroase în momentele grele le descoperi şi spune-mi cu cine te aduni ca sa-ţi spun cine eşti! Cei care vreţi să rămâneţi tari şi să vă uitaţi fericiţi în ochii oamenilor adevăraţi ieşiţi din această mocirlă numită radioul public, nu e pentru voi! Aveţi grijă cu cine vorbiţi şi vă împrieteniţi, este plin în Radio de trădători şi oameni de nimic.”

  Ce frumos ai scris!Insa iti spun ca radioul public nu este o mocirla, noi il iubim,nu iubim jigodiile si speram ca o sa scapam de mizeria umana care s-a instaurat de cativa ani.Poate ca,intr-o buna zi o sa-i punem la zidul infamiei.

  Apreciază

 4. PDG & co au cheltuit fara numar, nu doar pe deplasari, radioul public a decontat prin scaderea caltatii programelor, a audientelor, a imaginii. Uitati-va ce a ajuns RR analizand in primul rand situatia interna.

  Apreciază

 5. Nu cumva Oltea Serban Pârâu este condamnată penal ( 1 an cu suspendare ) si merge în voyage cu Ovidiu Miculescu prin SUA, China, Thailanda, Paris, Bruxelles,etc
  Sa – nteleg ca daca esti condamnat cu suspendare ai liver la plimbare prin strainatate pe banii cetatenilor?
  Presedintele Iohanis si primul ministru Ciolos, o sti ?
  Poate ar fi bine sa le trimiteti aceste documente, dle AV Moise

  Apreciază

  • Nu e chiar asa, nu e condamnata in totalitate ci doar pe o parte, partea care ramane in tara ca sa-si ispaseasca pedeapsa, cea care nu raspunde la salut , cea cu ifose de stie tot decide tot se pricepe la tot. Smecherie mare coane! Adica toapa. Partea care se plimba cu conu pdg e fara pata.

   Apreciază

   • Confirm, din proprie experienţă, nu poti comunica cu ea, este la un nivel la care ajung doar cei aidoma spiritului ei găunos pentru care a şi fost condamnată. Nu sunt genul care să nu înţeleg greşeala sau să nu o iert dar aici deja este vorba despre cu totul altceva.. Faptul că persistă cu un asemena tupeu este halucinant. Schema aplicată este simplă, similară cu cea patentată de gaşca aflată la butoane în Srr, ca şi în alte instituţii politizate, esti cu ea şi sub aparenta colaborare profesională te lipeşti la diversele avantaje şi oportunităţi create pe banii contribuabilor sau ai un profil necorespunzător şi eşti izolat şi eliminat din punct de vedere profesional. Mai mult decât atât, pierzi la bani şi te afli permanent sub ameninţările ei cu cercetarea disciplinară – pentru ce, doar ea ştie, oricum nu comunică absolut deloc cu tine şi în plus, din punct de vedere ierarhic nu ştie nimeni despre nimic . Este de o perfidie rar întâlnită, aparent nu face nimic direct pentru a-ţi face probleme dar îşi foloseşte indirect toţi acoliţii proşti şi pupincurişti pentru a te rezolva. Există un clasic în viaţă, de la care cred că a preluat modelul, mare iubitor de adevăr şi de dreptate 😛 Ei primesc la schimb contracte de drepturi de autor pentru ei sau rudele lor, deplasări, decontări, prime, măriri de salarii şi evident senzaţia că sunt cineva – nu mai sunt dintre cei pe care daca-i scoţi în afara radioului se uită la bordură. E adevărat, de la un om ca ea nu ai şi alte aşteptări dar sunt uimit de capacităţile extraordinare ale colegilor mei de a se plia atât de rapid pe un astfel de caracter dubios. Despre unii, care păreau odinioară inteligenţi spre sclipitori, am senzaţia că au ajuns să fie manipulaţi psihotronic :), atât de bine şi confortabil stau în aria ei de acoperire. Asta spune multe despre calitatea umană care a dus la situaţia de acum, oameni pe care i-ai înţeles, pe care i-ai ajutat, oameni care la un moment dat i-ai considerat foarte apropiaţi si modele de urmat … în radio se confirmă cel mai bine regulile: caracterele valoroase în momentele grele le descoperi şi spune-mi cu cine te aduni ca sa-ţi spun cine eşti! Cei care vreţi să rămâneţi tari şi să vă uitaţi fericiţi în ochii oamenilor adevăraţi ieşiţi din această mocirlă numită radioul public, nu e pentru voi! Aveţi grijă cu cine vorbiţi şi vă împrieteniţi, este plin în Radio de trădători şi oameni de nimic.

    Apreciază

  • Probabil că despre condamnata cu suspendare e vorba ..la o parcurgere atentă observăm Consilier în Management Centrul Cultural Media. Şi uite aşa apare dilema: 1. Există un CIM nou încheiat cu distinsa? Presupun că pentru o aşa funcţie trebuie sa existe un CIM semnat cu SRR. De asemenea, presupun că doar în baza unui CIM semnat cu SRR poţi beneficia de deconturi aşa grase pentru deplasări, motivul pentru care apare în aceasta listă 2. Dacă există un CIM nou, au fost respectate toate reglementările legale interne şi externe? Când a fost desfăcut vechiul CIM, de ce a fost desfăcut şi când a fost încheiat cel nou? 3. Motivul? Caiet de sarcini? Notă de justificare? Post scos la concurs? Intern, extern? Nu mai era bună într-o anume funcţie de management din cauză de condamnare dar este bună într-o alta funcţie de management tot din cauza de condamnare? 4. În momentul încheierii noului CIM, pentru funcţia de consilier în management, a existat, conform legii, un cazier judiciar corelat cu sentinta penală sau a fost folosit unul din perioada gradiniţei? 5. În cazul în care au fost încalcate condiţiile legale, pentru mine e clar că undeva există o „mânărie”, cine răspunde pentru abuz în funcţie? Este valabilă si situaţia în care, cu premeditare, printr-o acţiune sau inacţiune de ascundere a unei realităţi noi (mă refer la viteza cu care probabil s-a desfacut vechiul CIM şi s-a încheiat altul pentru a nu se ţine cont de noul cazier), a fost favorizată angajarea ei prin folosirea intenţionată a unui cazier mai vechi? 6. De autoritate morală sau de bun-simţ nu mai putem vorbi de mulți ani la SRR aşa ca n-are rost să-mi mai pun întrebarea ce caută o condamnată penal în funcţia de consilier sau cum reprezintă ea Radio România şi România în deplasări.

   Apreciază

 6. Daca analizam numarul deplasarilor cred ca ponta l-a insotit pe miculescu in state. bre, trai de trai la radio romania, inaltii demnitari sunt pusi in umbra de acest calator neobosit si ceata lui de eliberatori. ce de nume sonore l-au insotit, mereu aceleasi, desigur fara nicio legatura cu faptul ca unii dintre ei au condamnari penale. Istorie grea tata, nu oricum 😛

  Apreciază

 7. Din ciclul „Marii exploratori necunoscuți ai lumii” . Pentru wikipedia este încă neclar cum a reușit să-și finanteze expeditiile costisitoare sau care a fost scopul cercetarilor sale. Totuși, putem face unele presupuneri plecând de la preocupările sale din tinerete, sa admitem ca a aprofundat în continuare faliile, nu cele tectonice, cele dintre oameni, reusind sa formuleze și sa aplice o teorie proprie cu privire la distrugerea premedidata a normalitatii și a firescului prin extrapolarea prostiei, hotiei, smecheriei…

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s