Breaking news: Cursa Bruxelles-Bucuresti a fost deturnata catre Radio Romania Cluj ?

cerasela-radulescuCerasela Radulescu nu mai este corespondenta Radio Romania la Bruxelles ci a devenit ”corespondenta” de Radio Cluj. Astfel, Radio Romania Regional s-a imbogatit cu un om de baza in organizatia sa.

Ne intrebam de ce oare s-a plictisit dna. Cerasela Radulescu de capitala Belgiei si de traiul dulce si pe bani multi (vezi aici) ?

De ce oare nu a revenit la Bucuresti, sa lucreze alaturi de fostii ei colegi, la Camera stirilor, de unde i s-a desfacut disciplinar contractul de munca, in anul 2011 (vezi aici)?

S-a intamplat ceva la Bruxelles de a luat drumul pribegiei si a venit la Radio Cluj ?

Cine suporta financiar aceasta mutare ? Ce costuri sunt ? Exista vreo prima de instalare, casa, masa si alte facilitati puse la dispozitia acestui „corespondent” de nadejde al PDG Miculescu ?

Vor fi evenimente speciale la Cluj cu ocazia viitoarelor alegeri ? Nu de alta, dar dnei Radulescu ii place sa se implice prin agresarea alegatorilor in numele jurnalismului (vezi aici).

Oare va renunta dna Cerasela Radulescu la procesul intentat SRR-ului pentru neplata ultimei chirii de la Bruxelles din bani publici (vezi aici) ?

Inca nu stim, dar cu siguranta vom afla!

In schimb, am aflat pe surse, ca dnei Cerasela Radulescu i se pregateste numirea in functia de Redactor Sef la Radio Romania Cluj, dupa mutarea dnei Nicoleta Ghise la Radio Tg. Mures (sursele noastre sunt din apropierea plagiatorului de la Radio Cluj!) si eliberarea postului de redactor sef de la Radio Cluj.

O sa vedem in scurt timp, daca va fi asa!

Se aude ca dl. Rostas Istvan (redactor sef adjunct la Radio Cluj) va fi schimbat cu dna. Szentannai Agota (fosta secretara a fostului presedinte-director general al SRR, Andras Istvan Demeter), actualmente avand un post de referent la Serviciul Istorie Orala din sediul central al Radioului public.

Pe maine!

AV Moise

4 gânduri despre “Breaking news: Cursa Bruxelles-Bucuresti a fost deturnata catre Radio Romania Cluj ?

  1. Pingback: Bomba dată lui Miculescu de 100.000 Euro | SUSROMANIA

  2. Pingback: Bomba lui Miculescu de 100.000 Euro | SUSROMANIA

  3. Pingback: Spicy news: Pentru ce a cheltuit Ovidiu Miculescu peste 35.000 euro din banii Radio România | SUSROMANIA

  4. well…o scurtă poveste… follow the money…p-ăia dă la Brucsel și p-ăștia d-acilișa- cadouașe pentru funcționărime sau reprezentanți ai comisiilor de specialitate în marele șparlament (să susții o cauză atât de nobilă cu cea mai performantă conducere din istorie, nu?).. oarece mici învârteli la contractele cu chiriașa (grăbită!), niscaiva sarcini pă linie de partid în anul electoral dă plimbare a bănuților în și dîn scumpa țărișoară…hm?
    follow the money atrage după sine recompensa vârtoasă- terorizarea personalului prin numirea abuzivă printr-un simulacru de concurs, controlul deplin al unui șef local impostor, impunerea sonoră a politicii roșii în Transilvania acum în prag de alegeri și/sau infiltrarea omului de încredere just in case că pică șandramaua. așa pentru dezinformare și manipulare ca-n povestea – hoțu strigă hoții. simplu ca bună ziua!

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s