D-le Furdui, aveti imputernicire ?

Astazi, 29.09.2016, SUS-Radio Romania a avut primul termen de judecata in 2 procese pe Legea 544/2001, privind accesul la informatii de interes public, in dosarul 16925/3/2016 (vezi aici) si in dosarul 16930/3/2016 (vezi aici).

Si surpriza! Din partea SRR nu a mai venit, ca de obicei, dna jurista Orzan Genica (angajata de vreun an si ceva la Radio si care a pierdut toate actiunile cu SUS-Radio Romania pe legea 544) ci a venit dna jurista Laura Bratan.

Pentru ca intarziasem, primul dosar era deja in discutie. Am prins urmatoarele intrebari:

D-na judecator o intreba pe dna Laura:

” …

– Ce se intampla la dvs la Radio ?

– De ce nu se raspunde in termenul prevazut de lege, de 10 zile ? ”

La un moment dat, am constatat ca intampinarea SRR era semnata de altcineva decat Ovidiu Miculescu – inca presedinte-director general al SRR.

Astfel am ridicat exceptia nulitatii intampinarii iar instanta a cerut lamuriri de la dna jurista.

La final i-am precizat dnei judecator ca semnatura a apartine dlui Furdui Marius, iar acesta este, din cate stiu, seful departamentului editorial de la Radio Romania.

Asa ca dna judecator a pus in vedere dnei juriste Laura Bratan sa prezinte la urmatorul termen (27 oct 2016), imputernicirea dlui Furdui Marius pentru ambele dosare.

29.09.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: C15 Fond-CA
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Pentru a se depune la dosar dovada împuternicirii domnului Furdui de a semna întâmpinarea formulată în cauză.
Document: Încheiere de şedinţă    29.09.2016

AV Moise

Un gând despre “D-le Furdui, aveti imputernicire ?

  1. Noi, plebeii, indraznim o alta intrebare, mai veche, de care nu am uitat: D-le Furdui, la data la care v-ati inscris la concursul de director programe la Radio Romania, aveati vreo facultate terminata? Sau v-ati cumparat o diploma pe parcurs, asa, ca sa fie la dosar? Eh, mai e putin si o sa verificam singuri. AMR 30 de zile !!!!!!! Si daca nu aveai diploma, nea FUFU, o sa ne ocupam sa dai toti banii incasati, inapoi. Si nu tu singur, ci impartiti frateste cu toti cei care ti-au fost complici cu inchisul ochilor la dosar. Dar nu inteleg: daca chiar ai terminat vreo facultate, de ce esti asa secretos? Noi, astia mai vechi, care ne-am angajat in radio acum muuuuulti ani, pe bune, pe barba noastra, pe munca noastra, pornind de la reporter, redactor, castigand autoritate profesionala, promovand prin examen redactor de rubrica si realizator, unii ajungand poate redactori sef adj, sau redactori sefi, ne mandrim cu diplomele noastre si cu facultatile absolvite. Noi nu am fost adusi de vreo ocupatie, mie, cel putin, mi-ar fi fost rusine. Doamne, sa se uite la mine colegii cum se uita la tine? Cu zambete false in fata si dispret in urma ta? Ce onoare ai tu, ce demnitate? Probabil ca in vocabularul vostru nici nu exista aceste cuvinte, nu stiti ce inseamna. Noi am devenit prin noi insine ceea ce suntem, nu impinsi pe usa de un pretin securist. Sau oi fi avand vreun 6 pe diploma de o tii ascunsa, rusinos pentru un ditamai derectoru? Sau nu vrei sa ne interesam la fostii tai colegi de facultate? O fi fost facultate la ID sau FF? De-aia ti-o zice FuFu? Nu apari pe nicio lista de colegi, ca doar te-am cautat. Pai nu ai de ce sa te jenezi. Ia uite la Hipopotamu, nu auzise nimeni de el, era un amarat de reporter si printr-un simplu lins de clante s-a vazut ditamai membru in CD-ul ilegal. Roata se invarte, d-le Furdui, o sa aflati toti, asta mai curand decat credeti. Nu incercati sa o stergeti din Radio cu acordul partilor, cu 6 salarii, ca madam Albertina Ionescu, adusa si ea prin „concurs” ca voi. A stat sefa 2 ani jumate si 1/2 an fara plata, dupa care a sters-o cu 6 salarii moca. O sa restituti toti acesti bani, se va ocupa de asta viitorul Consiliu de Administratie. Altii, nu lasii astia, vechi si noi, carora le zice clar Curtea de Conturi sa recupereze banii furati de CA si CD si ei baga capul sub pres, se fac ca nu stiu nimic si accepta salarizarea CD-ului in continuare. Si accepta consiliera de management, o puscariasa ! Halal CA! Ei, si va veni si randul vostru Dan Preda si Florin Brusten si Nicu Popescu si, daaaaaa, Valentin Marin, specializatul in scos rahatul cu mana. Pe curand!

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s