Informare pentru membrii SUS-Radio Romania

Stimați colegi,

Va informez ca in data de 28 Septembrie a.c., Curtea de Apel Bucuresti s-a pronuntat asupra Apelului formulat de catre SUS-Radio Romania in numele a 42 de membri de sindicat, in dosarul 40109/3/2013, avand ca obiect acordarea sporului de fidelitate de 25%.

Soluția a fost următoarea:

28.09.2016, Ora estimata: 9:00

Complet: S7 C.8A AS-LM

Tip solutie: Admitere apel

Solutia pe scurt: Admite apelul. Anulează în parte sentinţa apelată. Respinge excepţia prescripţiei dreptului material la acţiun în ceea ce priveşte pretenţiile aferente perioadei 01.01.2011-01.10.2010 şi rejudecând aceste pretenţii pe fond le respinge ca neîntemeiate. Menţine celelalte dispoziţii. Definivită. Document: Hotarâre 28.09.2016

Ce înseamnă pe scurt, solutia instantei?

Asta înseamnă ca instanta de judecata a considerat admisibil Apelul nostru si ca eram in termenul legal de a solicita, in contradictoriu cu SRR, acordarea sporului de fidelitate de 25% prevazut in CCM la nivel de ramura MASS-Media, ART. 30 lit. b), dar pe fond, a concluzionat ca cererea noastră nu este întemeiată.

Din punctul nostru de vedere, consideram ca instanta in mod incorect a dispus ca nu poate acorda drepturile salariale constând in sporul de fidelitate, acesta fiind un spor ce trebuia negociat cu fiecare salariat in parte, de catre conducerea SRR.

Cum SRR a refuzat, in mod constant, sa ne acorde orice drept prevazut de CCM la nivel de ramura MASS-Media, singura modalitate era sa ne adresam instantei de judecata. 

SUS-Radio ROMANIA a facut acesta solicitare pentru membrii ei si va face orice demers pentru a le apara drepturile si interesele lor, indiferent de cine va fi la conducerea Radioului public.

AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s