Știri scurte de vineri seara

Plimbările pe bani publici se fac după alfabet. Acum este rândul literei B.

 1. Ovidiu Miculescu a decolat ieri spre răsărit, în insula Bali (nu știm dacă la bussines class sau la economy, dar vom afla cu ajutorul Legii 544/2001). Se pare că va participa la Adunarea generala a ABU.

westin_resort_nusa_dua_bali_4540094068Organizatorii au pregatit cazarea la un hotel de 5* (The Westin Resort Nusa Dua).

Intrebarea pe care și-o poate pune un cetățean plătitor de taxă radio este: – De ce plătește el taxa radio pentru ca un președinte-director general să cheltuiască banii publici pe deplasări în țări exotice și care este beneficiul pentru ascultătorul de Radio România ?

O să încercăm și noi să aflăm, mai ales acum când Liviu Dragnea – șeful PSD , dorește să anuleze taxa radio-tv.

Se fie oare mai importantă plecarea în Bali pentru dl Ovidiu Miculescu decât taxa radio ?

      2. Oltea Serban Parau a decolat și ea, dar mai spre vest, la Berlin. Tot pe banii Radioului (ne-a spus o sursă de-a noastră).

oltea-serban-parau-foto_virgil-oprina
(foto Virgil Oprina )

În 25 octombrie 2013, Oltea Serban Parau participa la a opta ediţie a summitului grupului de cultură al EBU – Uniunea Europeană de Radio, cu tema Roads to the Future – Căile către viitor”, ce a avut loc la Berlin.

(sursa: http://www.advertising4u.ro/)

Ce temă de mare importanță pentru Radioul public va fi acum la Berlin și de la care nu poate lipsi o condamnată penal ?

Cei de la Berlin or ști despre acest ultim aspect ?

Așteptăm răspunsul la întoarcerea din voiajul pe bani publici al condamnatei penalo-culturale, Oltea Serban Parau.

Departamentul Știri scurte dar interesante

Red Sef

5 gânduri despre “Știri scurte de vineri seara

 1. Corina are dreptate! Tipul care va hartuieste poate fi oare „pretanarul” Dobritoiu? Ala care se tine de mana cu ministerul Apararii? Si care crede ca astfel apara Romania de invazia unora ca el? Hai sa iti spun una, despre unul Dobritoiu, ex ministru al Apararii: „cica individul asta, era colonel la vremea aceea in minister la inzestrare; si ca a fost trimis omul la NATO, pentru a vedea ce pret va plati Romania pentru intrarea in aceasta organizatie! Aia, de acolo l-au rugat sa se gandeasca cate obiectiuni ar trebui sa aiba Romania! Si, fara sa intrebe pe nimeni, acest Dobritoiu… PUNE PE HARTIE NU MAI PUTIN DE ZECE OBIECTIUNI! Insa, fara sa-si dea seama ca cei de la Bucuresti vor afla! Cand au ajuns aceste lucruri la Bucuresti acest „Mos Teaca” abia daca a mai putut sa-si explice obiectiunile”.
  Asta e povestea dle Moise, morala este sa nu te mire prea tare, caci cum e un Dobritoiu, asa este si celalalt! Si, cand te intalnesti cu el, povesteste-i de unul Nezir si Kohalmi, cu serviciul secret paralel din MAPN,de pe vremea lui Basescu! Si, dupa ce-i vezi grimasa posteaza, tot aci… reactia!…. JOS GUNOAIELE… SUS RADIO ROMANIA!

  Apreciază

 2. Pingback: SUS-RADIO ROMANIA FACE APEL LA SOLIDARITATE ! | SUSROMANIA

 3. Si daca afla cine suntem, prin ce scriem, prin ce spunem, prin ce gandim, prin ce facem – curajul nostrum este de neclintit ptr.ca noi credem in adevart si in valorile democratiei si – niciodata – nu vom vrea sa fim ca ei !

  Apreciază

 4. Nu există cenzură la Radio România! (sau ce naşte din pisică șoareci mănâncă)
  În încercarea disperată de a-şi intimida colegii care pe bună dreptate sunt revoltaţi și comentează împotriva celor aflate din documentele prezentate pe acest blog „specialiştii” care manevrează fără număr și discreţionar toate resursele printre care și grupul FB, se pare ca au trecut la identificarea adreselor IP asociate conturilor de FB prin momeala click pe hashtag. Asta n-ar fi o mare inginerie, o face orice puști care are un pc cu internet. Un pic mai complicat și destul de dubios este modul în care ar fi exploatate bugurile de securitate ale platformei wordpress pe care se află şi acest blog și aflarea adreselor IP ale celor care au comentat la articolele „neplăcute”. Pe înțelesul tuturor: cei care au accesat unele hashtaguri din postările grupului și simultan au postat commenturi pe susromania probabil ca au fost „identificați”. Nu știu ce ar mai putea să-i mâne în luptă, suntem obişnuiţi de vreo 4 ani cu stilul asta de management performant, vom vedea în zilele următoare, cert este că ar trebui întrebate instituţiile statului cât mai este de legal acest gen de intimidare prin „supraveghere” care se practica în perioada de glorie profesională a celui care pe atunci era colaborator al securităţii.
  Pentru cei care încă mai au dubii cu privire la timpul și spațiul în care se află:
  1. Libertatea individuală şi siguranţa persoanei sunt inviolabile.
  2. Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil.
  3. Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi ingrădite sub nicio formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale. Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţa şi de respect reciproc.
  4. Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. CENZURA DE ORICE FEL ESTE INTERZISĂ!!!
  5. Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit. Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal.
  6. Cetăţenii se pot asocia liber în partide politice, în sindicate, în patronate şi în alte forme de asociere.
  7. Sindicatele, patronatele şi asociaţiile profesionale se constituie şi îşi desfăşoară activitatea potrivit statutelor lor, în condiţiile legii. Ele contribuie la apărarea drepturilor şi la promovarea intereselor profesionale, economice şi sociale ale membrilor lor.
  („Drepturile omului şi protejarea lor prin lege”, Constituţia României)

  Apreciat de 1 persoană

  • Foarte interesant Corina. Multumesc pentru atentionare. In concluzie stimati colegi, nu mai accesati hashtagurile ( de forma #oricecuvant ) oferite cu multa „generozitate” de oamenii de bine! Se stiu ei !

   Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s