Cine ne minte ?

Radioul Public la 88 de ani a început să șchiopăteze, și nu din cauza vârstei.

Profesioniști incontestabili ai postului public și-au îndeplinit misiunea în fel de fel de condiții sau regimuri și nu au cedat, considerând că munca lor este o datorie de onoare.

În acest moment salariații și opinia publică sunt contrariați de faptul că ieri a fost aprobat proiectul de lege prin care se desființează taxa radio-tv.

Uluiți am urmărit cum de la cea mai înaltă tribună a plenului Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, pe un ton vizibil iritat ne informa că Ovidiu Miculescu l-a amenințat pe liderul de grup de la PSD, spunându-i:

O să vedeţi voi ce o să păţiţi.

Dupa care Dragnea l-a întrebat public pe Miculescu dacă: A fost numit politic sau nu ?.

– Domnule Dragnea până acum nu ați știut cum a fost numit și cine este Ovidiu Miculescu ?

– Nu ați avut niciodată curiozitatea să aflați, nu v-a trecut niciodată pe la ureche nicio informație ?

– Măcar trebuia să căutați pe internet, să intrebati un prieten bun ori vreun reprezentant al PSD-ului din Consiliul de Administrație. Nu ?

Dar la ora actuală nădăjduiesc că ați aflat tot ceea ce trebuia aflat !

După două ore și jumătate apare și o reacție a lui Ovidiu Miculescu (vezi aici) la atacul personal făcut de Dragnea:

”- Nu a existat niciun SMS și nicio convorbire. Nu am vorbit ieri nici cu domnul Pâslaru, nici cu vreun alt lider de grup, cu nimeni din PSD, absolut deloc și se poate demonstra acest lucru, există desfășurătoarele convorbirilor. Este o chestiune profund neadevărată”.

Oare Dragnea în mod deliberat a făcut afirmația prin care se denaturează adevărul ?

Oare Miculescu nu vrea să recunoască ? Dacă ar marturisi ca într-adevar a amenințat, atunci din cauza lui Radioul public nu mai are taxa, pentru care salariații cât și publicul ascultător ar trebui „să-i mulțumească” !

Daca nu este așa, atunci Miculescu trebuie să dovedească public că Dragnea a mințit. Ar putea chiar să-l acționeze în judecată!

Sub orice formă trebuie să aflăm CINE NE MINTE !

SUS-Radio România

Președinte

AV Moise

2 gânduri despre “Cine ne minte ?

  1. Traim in Romania, minciuna este cea mai mica problema care ne provoaca greata. Un taranus penal, precum dragnea telemormanul, poate spune prin parlamentul ales de noi tot ce-i tuna lipsa lui caracter, de unul ca asta ajunge sa depinda viata romanilor.. A devenit o mandrie sa fii penal, e o noua forma de demnitate, sa ai o condamnare cat de mica este ca si cum n-ai trait degeaba printre atatea valori inutile ale aceste tari pasive. Adevarul este ca greu mai poti avea reactie in fata unor asemnea exemple de nesimtire si tupeu obraznic, ne-au anesteziat cu noile lor valori etice. Asistam la un razboi pe fata in care jegurile umane vor sa ne impuna faptul ca un condamnat penal este pe aceeasi treapta cu unul cinstit si corect. Mai mult decat atat, ne demonstreaza apasat ca sunt peste cei corecti luand decizii si controland toate resursele facandu-ne viata un calvar. Prin acest comportament, la adapostul prostilor care tac si stau aplecati, vor sa minimizeze pana la disparitie conceptul de justitie prin dreptate. De ce sa mai condamni pe cineva daca masura coercitiva aplicata nu exista de fapt, din contra? Uite va aratam ca suntem toti la fel indiferent daca furam sau suntem corecti si cinstiti. Cat despre miculescu ce mai este de spus, el este un exemplu despre cum sa fii profesionist tinand langa tine condamnati penal si caractere indoielnice. Nu conteaza parerea oamenilor, nu conteaza jena oamneilor, nu conteaza nimic, conteaza doar orgolilul si lacomia gastii. Si atunci cu ce argumente sa-l mai combata pe penalul dragnea? Chiar daca sunt din acelasi aluat e greu sa mai crezi ca dragnea nu o sa speculeze electoral orice moment prielnic…Mai ales ca a fost numit de partidul din care face parte dragnea, partid pe care-l injura acum… Caracter?

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s