SUS-Radio România i-a înmânat personal Președintelui Iohannis un material despre situația din Radio și TV publice

Ieri 10 Noiembrie 2016, la finalul dezbaterii organizate de ActiveWatch, cu sprijinul Administratiei Presedintiale, pe tema situației serviciilor publice de radio și televiziune și în special a eliminării taxei radio si tv, am inmanat d-lui Iohannis- Președintele României un material despre situatia din Radio si TV publice.

Am reusit sa-i spun d-lui presedinte ca aceste documente ii vor de folos pentru a avea argumente in vederea trimiterii legii ce vizeza anularea a 102 taxe, inclusiv a taxei radio si tv, la CCR.

Suntem convinsi ca presedintele Iohannis nu va promulga legea si o va trimite la CCR, in 15 noiembrie 2016.

SUS-Radio Romania

Presedinte

AV Moise

2 gânduri despre “SUS-Radio România i-a înmânat personal Președintelui Iohannis un material despre situația din Radio și TV publice

  1. Nu numai de de miculesc. Sa nu-i omitem pe neispravitii de care s-a folosit pentru a-si asigura linistea la adapostul careia putea sa ciuguleasca linistit impreuna cu prietenii lui. Si o mica mare problema: in ce calitate organizeaza si tine sedinte si conferinte de presa condamnata oltea serban parau? Cata credibilitate si cat de integri mai putem fi cand suntem asociati cu asemenea (ne)oameni mai ales cand sunt de fata atatea institutii de presa?

    Apreciază

  2. Bravo, Adrian, multumim! Tie si celorlalti colegi de lupta, Gabi Bassarabescu, Sandu Rusu, Catalin Gombos, Michaela Platon, Mihai Anghel, Vasile Luca, scuze celor omisi!
    Dar mai ales tie, Adrian Moise, iti suntem recunoscatori pentru ca singurul demers care a avut rezultate concrete, de finalul caruia ne agatam cu totii este dosarul 7069/2/2013 de incompatibilitate a lui Miculescu, deschis in urma sesizarii tale la ANI! Tot ce am facut a fost praf in vant, nu a starnit nici o reactie capabila sa ne scape de miculescu. Parlamentul, singurul care il putea da jos, a tras oblonul, inca 4-5 luni trebuie sa mai asteptam din partea lor. Zburleala lui Dragnea a fost la misto, sa ne influenteze votul, ca, uite, s-a luat de miculescu. Ei si? Daca chiar vroia sa scape de el, intr-o 1/2 de ora, respingea in plen raportul anual al SRR si gata cu miculescu! Dar nu, el are o „raspundere”, trebuie sa supravegheze campania electorala la radio! Asa ca, Adrian Moise, datorita tie, mai avem fix 2 luni si in 17 ianuarie SIGUR VOM SCAPA de miculescu!

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s