Cat a cheltuit SRR cu festivalul RadiRo in anul 2016

festivalul-radiro-2016

Ovidiu Miculescu la deschiderea festivalului RadiRo 2016

 foto: festivalul RadiRo

Mai jos aveti scrisoarea SRR in care se mentioneaza cheltuielile facute cu Festivalul RadiRo.

Cei care cunoasteti ca persoane din Radioul public ar avea legaturi dubioase cu firmele mentionate ca parteneri de afaceri ai SRR, puteti sa ne aduceti la cunostinta informatiile dvs la comentarii sau in privat.

AV Moise

radiro-2016_pg1radiro-2016_pg2radiro-2016_pg3

8 gânduri despre “Cat a cheltuit SRR cu festivalul RadiRo in anul 2016

 1. Da’ nedumerirea mea e alta? Adresa de raspuns este trimisa de Serviciul Juridic si semnata de Director adjunct Marketing si Comunicare ?!? S-a intimidat cumva dna Mariana Milan ?

  Apreciază

 2. Pai pentru dl Oprina nu se mai incheie de mult contracte pe bani. Contract cu valoare 0 inseamna ca face treaba pe gratis :))). Formula de plata este mai Complexa: se plateste o firma pentru prestare de servicii iar firma ii incheie un contract dlui Oprina.

  Apreciat de 1 persoană

  • Ați întrebat un jurist daca e in regula procedura asta „complexa”? Daca ar fi așa „safe” probabil că toți managerii s-ar folosi de funcții și de resursele instituțiilor pentru a-si plăti rudele și prietenii. Nu cred. Cum este justificată suma enorma cheltuită pentru festival? Fiind vorba de o instituție publica exista un buget aprobat legal făcut public? In cazul prestațiilor plătite de SRR este foarte important sa fie transparent și obiectul contractului? Kivu nu este angajat sau colaborator, conform propriului site. E ok incheierea de contracte cu PFA care sunt angajați, colaboratori sau rude ale acestora în special pe drepturi de autor având că obiect fise de post ale altor angajați cu CIM? Alta chestiune neclara, dacă ești sponsor mai poți presta servicii pentru care sa fii platit de beneficiar pe durata sponsorizării? Verificați sponsorii de pe site-ul evenimentului. Primesc și răspunsuri?

   Apreciază

   • Kivu Ion este un abonat, are mai multe incheiate in ultimii 4 ani, ultltimul se pare ca in 8.12.2016. Dle Moise, pentru clarificare, cereti so toate contractele incheiate de SRR in ultimii ani si care au ca obiect realizarea de videograme, spoturi video, fotograme, etc.

    Apreciază

 3. Care e rostul intrebării cu sotul Oprina? Era clar ca doamna nu o sa mai faca pe numele lui contractele… De ce în motivarea condamnarii apare ca a continuat sa faca contracte cu valoare zero? Ce sunt alea? 😛

  Apreciază

 4. Acest festival mirosea de la o posta a ceva necurat inca de când a fost gândit în laboratoarele Demeter&Co și era clar că va exploda. In primul rând de ce SRR trebuie să cheltuiască atâția bani pe festivaluri și alte evenimente cheltuind banul din taxa în detrimentul dezvoltării de producții radiofonice de calitate, a pregătirii profesionale și a creșterii salariilor. Nu cumva și asta e o cauza pentru care ne-au lăsat fără taxă? De ce distinșilor din CA? De ce nu se găsesc pentru ele finanțări altele decât cele provenite din banii ascultătorilor? Care sunt veniturile, bani intrați în SRR cu aceste evenimente? Profit, ceva? Nu vi se pare că sunt ridicol de puține sponsorizări? Cine trebuie sa verifice cum a fost „gândit” și „aprobat” bugetul acestui festival? Amatorism grav sau intenție? Din istoria recenta reiese clar că prin firmele si persoanele plătite cu ocazia acestor evenimente organizate de SRR se in torc sume de bani către manageri, rude și apropiati. Din această cauză nu am avut bani pentru emisiuni și pentru angajați? Pentru cine are răbdare și chef sa se documenteze ce presupune un „acord de parteneriat” intre două instituții „prietene” și eventual să se facă publice clauzele lui. Pana la urma apar plăți către Arcub că este neclar…PS Adrian, daca mai exista evenimente de genul acesta trebuie sa fie făcute publice toate contractele persoanele și firmele…Cu siguranță pot fi surprize de genul că unii/unele sunt clienți la toate. Nu vă speriați, e doar începutul.

  Apreciază

 5. Adrian, de ce nu este intrebata SRTV, dar si alti prestatori care au incasat sume importante de la acest eveniment, daca au efectuat plati catre domnul Virgil Oprina, catre condamnata oltea pariu, catre familia Andras, familia toghina, mirela fugaru voiculescu, familia dumitru, si alti indivizi implicati in organizarea festivalului si gestionarea bugetului – imens – RadiRo?
  O alta intrebare: daca orchestrele participante la festivalul RaDiRo, din Norvegia, China, Germania, Austria, Marea Britanie, au incasat sute de mii de euro, Orchestra Nationala Radio a incasat, vreodata, asa sume mari pentru faptul ca a participat la festivaluri/concerte internationale???

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s