Declaratie soc la B1Tv. Miculescu, in Dubai cu Ponta si cu Ghita ?

In data de 12 ianuarie 2017, la emisiunea „Dosar de poltician” de la B1 Tv, jurnalistul Sabin Orcan a lasat de inteles ca Ponta, Ghita si Miculescu au fost impreuna in Dubai si i-a cerut lui Sebastian Ghita sa scoata pozele care ar exista cu cei 3.

sabin-orcan-b1tv-despre-ghita-ponta-si-miculescu-12-01-2017

Urmariti pe link emisiunea in cauza, de la minutul 28.10

https://www.youtube.com/watch?v=cGL6uevnzwI 

Daca este adevarat se deschide o noua perspectiva care ar putea lamuri de ce, in continuare, Miculescu se mai afla la conducerea SRR. Asta ar putea sa explice si de ce se tergiverseaza de DNA, dosarul penal in care Miculescu a fost reclamat pentru fraudarea unor fonduri europene (luati-o sub beneficiu de inventar; o sursa ne-a soptit ca Marius Iacob, prim adjunctul dnei Kovesi, are implicare in asta). La fel, avand in vedere ca sistemul judecatoresc a ajuns „campul tactic” al SRI si avand in vedere relatiile lui Ghita cu SRI si Coldea, personal, putem sa ne gandim de asta se tergiverseaza de catre Inalta Curte si dosarul cu alegerile din Radio, si dosarul cu incompatibilitatea, aflat si el in stadiu de recurs la Inalta Curte cu nou termen pe 17 ianuarie 2017.

Multe alte concluzii se pot trage din perspectiva unor ferestre deschise conjuctural, de catre puternici ai zilei care devin paria si incep sa dezvaluie sau de catre jurnalisti care prind ici si colo o informatie tare, catre un sistem ocult de putere si de relatii care cangreneaza tarisoara noastra din ’89 pana-n prezent.

Va urma.

AV Moise

7 gânduri despre “Declaratie soc la B1Tv. Miculescu, in Dubai cu Ponta si cu Ghita ?

 1. Ceva de genul „dai in mine, dai in tine/dai in fabrici si uzine/dai in clasa muncitoare” ce era lozinca unor vremuri de de mult apuse. Totusi ramane in actualitate. Loviturile date de dl Moise securistului „Adrian” erau in pieptul clasei muncitoare, pardon, ale SECURITATII. Exemplul cu protejarea lui Miculescu explica, fara a avea studii juridice si experienta in analiza comportamentului securisto-ceausisto- leninist, cum Romania este condusa de securisti jegosi. Paienjenisul din Justitie este condus se securisti. Faptele vorbesc. Grav nu este doar acest aspect ci faptul ca ei sunt inconjurati de „cozi de topor” de o haita care ii protejeaza, le sustin interesele si latra ca nebunii la toti cei care tulbura linistea idiotilor. Cine sunt cei care il sustin pe tovarasul Miculescu? Cum le multumeste Miculescu? Stim deja. Dupa fiecare iesire publica a liderului Moise acestia latra , pe unde pot, inclusiv pe facebook si isi protejeaza securistul iar acesta le mai da cate un os. Ei sunt si mai vinovati decat Miculescu.
  „Cainii latra, caravana trece” ar putea fi un proverb la care securistii tin foarte mult. Va veni si ziua in care romanii se vor trezi si vor matura dictatura securista iar „Adrian” si gasca vor ajunge acolo unde le este locul, la Rahova in carantina…

  Apreciază

  • Greșeala noastră: am neglijat forța sistemului care este in tot și toate urmand exemplul partidului unic din vremea comunista. Citiți tot ce este public referitor la cei care i-au pus in funcții și o să înțelegeți ramificațiile și legăturile dintre cei care au continuat si după 89 să controleze toate domeniille. Faptul că au reușit să scape pana acum de toate cercetările, urmăririle penale, abuzurile și alte lucruri evidente spune ceva despre cat de bine funcționează mecanismele corupției. În România este suficient sa fi avut rude sau prieteni in aparatul de stat, în special în cel represiv sau economic că sa fii pus la butoane în anii 2000 chiar și într-o tara care se pretinde democratică sau făcând parte din UE. Observați că toate aceste evenimente cer implacabil o noua revolutie, una adevărată.

   Apreciază

  • Nicolae Ceausescu n-ar fi putut tine Romania in sula 25 de ani fara ajutorul cateilor securisti. Se vede ca dictatorul ala imputit serveste inca drept model pentru unii. Fie ca 2017 sa fie anul in care neOMenia primeste lovitura de gratie si pleaca din institutie direct in puscarie, acolo une ii este locul. Jos niMiculescu si acolitii sai. Stop abuzurilor din SRR!

   Apreciază

 2. Nimic surprinzător! Minculescu nu a avut legături cu Burkina și Voiculescu întâmplător. Nu a stat el la NY „CORESPONDENT” numai din motive de nevasta… numai ca, exact ca în fabula cu broasca și boul, a început sa se unfle excesiv, și la propriu, a inceputea sa se creadă Dumnezeu intr-o instituție ca a noastră unde profitorii, limbistii și mâncătorii de rahat au tras deja bilete de ordine pentru viitorul locatar al etajului 6! Vacanta comuna explica și pozitia partizana a RTV în favoarea micul escului.

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s