Decizia Înaltei Curții in dosarul Miculescu vs ANI

Informație de interes public.

Cei care sunt interesați de soluția instanței in dosarul Miculescu vs ANI, dați click pe numărul dosarului:

7069/2/2013.

Ovidiu Miculescu, Președinte-Director General al SRR, întrebându-se:  A fi sau a nu fi, incompatibil ?

AV Moise

6 gânduri despre “Decizia Înaltei Curții in dosarul Miculescu vs ANI

 1. Mai intoarce Doamne roata! Sa vina si restu! Jos impostura, coruptia, manaria, lingaii, penalii! Curatenie in Romania! SUS RADIO ROMANIA! FELICITARI ADRIAN MOISE, AI AVUT DREPTATE! ITI DATORAM RESPECT!

  Apreciază

 2. Aleluia ! Dumnezeu e mare si si-a intors fata catre noi. Sa urmarim atent metamorfozele prin care serpii vor incerca sa ne faca sa credem ca au devenit pasari maiastre.

  Apreciază

 3. No da ce o facut ficiorul asta de o fost dat afara… ca tare bun o fost la suflet, vai, da cata grija o avut el de pupin-curisti …si de duduia penala Pirau. Am auzit ca mai mult o stat in avion decat la serviciu. Asta da barbat. Saracul de el, o fi mancat multa mamaliga cand o fost mic. Io am inceput sa plang, da numa dupa ce am baut niste sampanie, ca merita evenimentul. felicitari domnule4 Moise, daca tara asta ar avea 1000 ca tine ne-ar ruga Trump si Putin sa-i primim in vizita, ar fi o tara curata de borfasi, pacat ca justitia este in era filmului mut si se misca cu incetinitorul.

  Apreciază

 4. Respinge Recursul!!
  Detalii soluţie: Decizia nr.227/31.01.2017.Respinge recursul declarat de Miculescu Ovidiu împotriva Sentinţei nr. 1291 din 23 aprilie 2014 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 31 ianuarie 2017.

  Apreciază

 5. Poate nu se va mai amana pronuntarea.Sper ca au invatat si judecatorii ceva de la iesirile in strada ale cetatenilor.Trebuie sa scapam de toate scursurile acestei societati bolnave.Mai avem o sansa, sa avem curajul sa le spunem sa plece cat mai repede.Nu trebuie sa lungim boala, trebuie tratata foarte,foarte repede sa nu ii mai lasam sa se mobilizeze.

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s