Inca o scrisoare deschisa de la Cluj inchisa pe Grupul SRR al lui Tanase

Domnu’ Miculescu nu stim daca v-a raportat Tanase, dar aveti o scrisoare faina tare de la Cluj.

Pe febeu, Mihai Miclaus (cel fata de care SRR este datoare cu 100.000 de euro pentru ca dvs. l-ati supus unui tratament discriminatoriu) va transmite urmatoarele:

Domnul președinte director general al Societății Române de Radiodifuziune, domnul Ovidiu Miculescu, a pierdut definitiv la Inalta Curte procesul cu ANI. In aceste clipe grele, domnule presedinte, eu continui sa rămân un loial supus al Dumneavoastră, asa cum stiti ca am fost întotdeauna, 😉 si va asigur ca maine, daca o sa mi-o cereti personal, cu ochii in lacrimi, am sa ies in fata studioului cu multi dintre colegi, nu la o cafea, ci la o șampanie. Si, domnule presedinte director general, daca Doamne fereste se intampla sa dispareti din fruntea acestei institutii pe care ati dus-o pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie, va rog nu uitati sa va luati si geniile pe care le-ati împlântat in tot felul de functii de conducere. Ca noi, prostimea, nu suntem demni de ei.

Vivat Miclaus ! Vivat Radio Cluj !

5 gânduri despre “Inca o scrisoare deschisa de la Cluj inchisa pe Grupul SRR al lui Tanase

 1. Va redau un comentariu de pe 2u2 pentru ca am asteptarile ca nu va fi publicat integral.

  „Bai Ciocirlane, tu ma enervezi rau de tot. Cum iti permiti sa faci comentarii de la mii de km distanta, fara sa simti putregaiul cu nasul tau coroiat? Dar cand ai intrat prin boxe in celebra intalnire de la t8 in care s-a incercat neutralizarea lui Basarabescu atunci nu iti mirosea a kkt ma? Numai voi doi va auzeati, tu si scumpa (in valoare de zeci de mii de euro) de Cerasela, iar lui Tanase ii jucau ochii in cap urmarind pe toata lumea de mi-era frica sa nu faca strabism, saracul. Nenorocitilor, va delimitati acum cand asta e cu kktul in pampers? Pai duceti-va ma si stergeti-l frumos, dar cu limba, ca hartia s-a terminat de atatea ordine, decizii si hotarari aberante emise in ultimii ani. Hai sictir !

  Apreciază

  • Dle REVOLTAT, cred ca putina decenta nu ar strica. A…si daca tot sunteti asa de vehement, cred ca ar trebui s ava spuneti si numele, nu de alta dar sa il cunoastem si noi pe erolul, justitiarul si curajosul nostru erou fara nume!

   Apreciază

 2. Nu va impacientati si nu fiti tristi, abuzul in serviciu este luat in consideratie in caz de prejudiciu de peste 48.000 euro. Inteleg ca dl .Miclaus are de primit 100.000 de euro, nu?

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s