Ovidiu Miculescu se agață de funcția de președinte al SRR

Ovidiu Miculescu refuză să plece din fruntea SRR, chiar dacă are sentinţă definitivă.

El este incompatbil.

Se poate spune că agaţamentul lui Miculescu are legătură cu speranţele sale legate de OUG 13. Şi cu venirea nelegiuiţilor la putere în România.

ÎCCJ a respins ca nefondat recursul lui Miculescu.

Acesta a fost formulat împotriva Sentinţei nr. 1291 din 23 aprilie 2014 a Curţii de Apel Bucureşti. Secţia a VIII-a Contencios Administrativ.

Hotărârea judecătorească confirmă astfel Raportul ANI privind starea de incompatibilitate a lui Miculescu.

Decizia instanţei este definitivă.

Ea trebuie să fie pusă în aplicare. Conform Legii ANI, şeful SRR trebuie să fie demis de Parlament. 

El pierde dreptul de a mai ocupa trei ani orice funcţie publică, arată MediaSind.

Ovidiu Miculescu este contestat de jurnalişti din Radio România, care îi cer demisia.

Există o petiţie către Ovidiu Miculescu, din care cităm:

Vă solicităm în mod imperativ să vă dați demisia din funcția de Președinte Director General al SRR și de membru al CA SRR.”

Cererea a fost inițiată de jurnaliștii Alexandru Rusu și Cătălin Gomboș. 

Ea a fost formulată într-o scrisoare deschisă.

Angajați ai Radioului au protestat astăzi, purtând tricouri pe care scria „Kompatibil„.

 Pe lângă scrisoarea deschisă, au depus la biroul lui Ovidiu Miculescu mai multe cutii, „pentru a-l ajuta să împacheteze„.

Zece angajați ai radioului public semnează documentul. 

Ei precizează că au făcut acest demers în calitate de avertizori publici.”

articol preluat de pe stareapresei.ro

3 gânduri despre “Ovidiu Miculescu se agață de funcția de președinte al SRR

 1. Angajati care aveti copii, stiti de ce, in decembrie 2016, pentru prima data in istoria SRR, nu s-a mai organizat serbarea de Craciun pentru copiii angajatilor? Pentru ca sponsorii traditionali, cei care finantau de ani de zile cumpararea cadourilor, nu au mai vrut sa-si asocieze imaginea cu o institutie care tine in fruntea ei o conducere corupta! Stiti de ce, la ultima editie a Festivalului Enescu, pentru prima data niciun concert nu s-a desfasurat la Sala Radio? Din acelasi motiv. pentru ca organizatorii si sponsorii nu vroiau sa stea de vorba cu reprezentanta de frunte a culturii la Radio Romania, o condamnata la inchisoare pentru coruptie. Si nici nu-i interesa sa-si asocieze imaginea cu o institutie condusa si reprezentata de condamnati, inculpati si cercetati. Asta e, leafa lor merge, prejudiciile se rasfrang asuora noastra. S-au taiat cu 40% contractele de colaborare pentru ca „nu sunt bani”, dar sunt in continuare bani pentru calatoriile lui miculescu in China si unde i se mai nazare, sunt bani si pentru lefurile lor nesimtite. Traiasca sindicatul „reprezentativ”, pentru ca VOI I-ati votat si-i mai sunteti in continuare membri. Spune-mi cu cine te aduni, ca sa-ti spun cine esti! Haideti, intoarceti-va si celalalt obraz, sa mai primiti….

  Apreciază

 2. Ovidiu Miculescu conduce o turma de inerti, cu mine in frunte. Nu suntem in stare sa-l detronam, avand de partea noastra legea si vointa colectiva. Daca voi credeti ca isi face procese de constiinta va inselati amarnic. Obrazul lui este cu putin mai gros decat talpa bocancului meu. Nu inteleg cum o mana de smecheri tine in offside 2000 de angajati, ma rog, minus sindicatul galben care a pierdut din credibilitate enorm in ultima perioada. Chiar asa, doamna Balaci, domnule Doros, domnule Tanase, dvs interesele cui le aparati? Sa intelegem ca starea de incompatibilitate a lui Miculescu nu a aprins nicio luminita a ratiunii voastre? Va faceti partasi la un act profund ilegal? Foarte bine, atunci vom tine si noi minte si vom amenda, la momentul potrivit, lipsa voastra de reactie. Credeti ca salariatii din sindicatul reprezentativ sunt legati la ochi si au dopuri de ceara pana la scarita si nicovala? Va inselati! Totul se contabilizeaza si totul se va deconta la un moment dat. Mai stati voi mult si dormiti pe voi sa vedeti razmerita propriilor vostri simpatizanti si atunci sa te tii.
  Bai Miculescule, tu nu vezi ma ca fierbe presa invocand numele tau in fiecare zi? Ti-am trimis un mail in ideea ca va fi suficient de explicit, chiar si pentru tine, avand in vedere ca subtilitatile iti sunt straine cu totul. Cine esti tu ma sa mai reprezinti 2000 de salariati, in conditiile in care peste 1500 nu te mai doresc? Vrei sa conduci in forta, la intimidare, cumparand o mana de manageri obedienti care intr-un final vor da si ei socoteala in fata propriilor subalterni? Bai oameni buni, noi ce facem cu asta, ca la el nu tine cu aplicarea legii?

  Apreciază

  • Sunteti naivi daca asteptati ca Doros sa miste in front. Doar daca nu cumva este in interesul lui.
   Sceneta urmatoare a fost relatata de cineva care a fost martor la prima vizita a lui Miculescu la Radio Constanta in vara lui 2012.
   Inghesuiala mare in sala de protocol. La un moment dat Miculescu il striga pe Doros care era pierdut printre oameni. Iar marele lider sindical iese in fata pgd- ului si spune ORDONATI! Ca ordonanta care ii face cizmele lui MosTeaca. Atunci oamenii au stiut ca fusesera vanduti.

   Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s