Pe ultimii centimetri ai lui Miculescu, se organizeaza concursuri la Radio Romania

In anul 2013 semnalam ca mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi de conducere erau sub semnul intrebarii, mai ales dupa ce am sesizat faptul ca un membru din Comisie nu fusese prezent la acordarea notelor pentru proiecte.

Un salariat de la Radio Romania a trimis in februarie 2014 o scrisoare deschisa ce atragea atentia, cu subiect si predicat asupra unor aspecte de „jaf si abuz”.

Parlamentul si organele statului au tacut malc. A urmat scrisoarea unui alt jurnalist de la Radio Romania adresata Consiliului de Administratie al SRR, in anul 2015.

Apoi Anghel Mihai – manager la Radio Romania Timisoara a semnalat, tot printr-o scrisoare deschisa la DNA, abuzurile si aranjamentele din interiorul institutiei.

Anul trecut, Alin Pop, de la Radio Romania Cluj, a trimis o scrisoare catre Consiliul de Administratie al SRR prin care declara ca sotia lui Chifu Gabriel, fratele Violetei Arhiri, copilul lui Barbu Marin, membrii ai consiliului de conducere al sindicatului agreat de catre conducerea institutiei au fost angajati „pe sub mana”.

Dupa gestul lui Alin Pop, SUS-Radio Romania a intrebat CA al SRR daca stie sau nu de aceste fapte. Consiliul a tacut malc! S-a facut ca nu aude si nici nu vede!

Totusi am primit un raspuns in temeiul Legii 544/2001.

In ultimile luni am observat pe site-ul srr.ro, o serie de anunturi de angajare (aici si aici), cat si pe surse, ca pe holurile institutiei, apare si dispare cate un anunt de promovare interna. Pana aici nu putem observa decat o avalansa de recompense la final de mandat si inaintea schimbarii de putere. Dar iata ca dupa ce s-au anuntat concursurile acestea au si fost anulate printr-un anunt al Preşedintelui-Director General nr. 203/2017, nr. 202/2017, nr. 204/2017 şi nr. 205/2017. Astfel s-a dispus anularea concursurilor programate în perioada 01.03.2017 – 21.04.2017 pentru ocuparea următoarelor  posturi vacante din cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune. Acum, anunturile de concurs au revenit.

1. redactor şef al postului Radio România Actualităţi – Direcţia Programe;

2. redactor șef al Redacției Informații – Radio România Actualități – Direcția Programe;

3. redactor şef adjunct al postului Radio România Actualităţi – Direcţia Programe;

4. şef serviciu la Serviciul Buget – Prognoză – Direcţia Economică.
Au revenit pe buzele salariatilor si numele celor care vor fi castigatorii acestor concursuri. Nu bag mana in foc pentru aceste informatii dar rezultatele vor spune tot.

Si pentru ca centralizarea concursurilor a inceput, va asteptam sa „jucati” pe bursa de la Radio Romania.

Cotatiile sunt foarte bune si de aceea pastram confidentialitatea dvs.

Intrebarea care sta pe buzele colegilor din Radio este urmatoarea:

Vor fi aceste concursuri punct ochit, punct lovit ?

AV Moise

4 gânduri despre “Pe ultimii centimetri ai lui Miculescu, se organizeaza concursuri la Radio Romania

 1. Cine stie cind a fost anuntat concursul prin care a fost promovat Georgel Balaci, de la functia de operator, studii medii, la cea de MARE SPECIALIST in marketing, studii superioare ?
  Toata lumea stie ca l-a ajutat partidul si nevasta acestuia, Nicoleta Viorica Balaci, prin modificarea ilegala a nomenclatorului de functii si a grilei de salarizare.
  De cate ori i-a crescut salariul lui georgel si venitul familiei Balaci,, de cant nico, nevasta acestuia, este „aleasa” in Consiliul de Administratie al SRR ?
  Institutiile abilitate trebuie sesizate despre Conflictul de interese al acestei situatii !!!

  Noul Cod Penal – Conflictul de interese – Infracţiuni de serviciu
  Art. 301:(1) Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a îndeplinit un act ori a participat la luarea unei decizii prin care s-a obţinut, direct sau indirect, un folos patrimonial, pentru sine, pentru soţul său, pentru o rudă ori pentru un afin până la gradul II inclusiv sau pentru o altă persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de foloase de orice natură, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.

  Mai sunt si alte situatii critice si ilegale, care cer rezolvare.

  Vor veni schimbari importante si meritate, in SRR !

  Adrian, felicitari pentru sentinta favorabila in dosarul 5229/299/2017 !
  Detalii: http://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000693379&id_inst=299

  Apreciază

 2. Maine ,O.M primeste felicitari pentru depasirea planului cincinal in 4 ani si jumatate.Toti vor aplauda realizarile marete ale iubitului conducator. Eu nu mai am incredere ca se va face dreptate in tara asta.

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s