Stiri scurte de pe marginea scarilor din Str. G-ral Berthelot

Se intampla multe in ultima perioada. Unele, de la o ora la alta. Se schimba aliante, se schimba calculelele (cum zicea Horatiu Malaiele!), da cu virgula, etc.

Dar de ce ?

Pentru ca actualul „patron” al Radioului public nu accepta ca o instanta judecatoreasca a stabilit DEFINITIV, ca Omul a fost condamnat si ca este, un INCOMPATIBIL.

Ah, da, poate sa mearga la CEDO si sa se planga pentru ca i s-au incalcat drepturile de OM, bla, bla, bla, etc.

Dar pana atunci, cand va veni o decizie de la CEDO, ar trebui sa respecte legea.

Dar sa incepem cu prima stire, primita pe surse, pentru care nu putem sa bagam mana in foc de tot:

 1. Desi ieri seara a fost semnat Raportul Comisiilor reunite de catre cei de la Senat, iata ca dl Gigel Stirbu – presedintele Comisiei pentru Cultura de la Camera Deputatilor s-a facut ca nu vede acest raport. Si cum maine este joi si poimaine este vineri, zile de plecare pe teren, asa o sa procedeze si dl Stirbu. Si mai trece o saptamana cu Miculescu la carma Radioului public, condamnat definitiv ca fiind INCOMPATIBIL.
 2. Astazi a fost mare vanzoleala la sediul PNL din Aleea Modrogan. Cica reprezentanta salariatilor in Consiliul de Administratie, vestita Nicoleta Viorica Balaci, a facut un drum cu autoturismul din autobaza Radioului public (presupun ca in interes de serviciu pentru Radio 3net ?), pentru a-i ruga pe cei de la PNL sa nu aprobe in Plen picarea Raportului SRR pentru anul 2015, ca nu cumva Consiliul de Administratie al SRR (din care face parte si ea!) sa pice. O alta rugaminte catre PNL a fost sa-l menajeze pe Ovidiu Miculescu – proaspat condamnat, cu decizie definitiva, data de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Sa ne aducem aminte ca aceeasi Nicoleta Viorica Balaci a recunoscut ca a facut interventii in trecut la Victor Ponta in favoarea agreatului sau Ovidiu Miculescu.
 3. In aceeasi vanzoleala insusi Ovidiu Miculescu a incercat sa convinga PNL-istii ca este imaculat si profi, si ca nici nu ar exista o hotarare definitiva a instantei si ca „actioneaza in spiritul legii.”
 4. Pentru vineri, 24 martie, mai dupa pranz, Ovidiu Miculescu a convocat Consiliul de Administratie al SRR, in vederea semnarii unui PROTEST (la care se lucreaza febril, zi si noapte!) al membrilor CA, pentru a nu fi demisi si pentru a infiera cu manie proletara pe cei din Parlamentul Romaniei care-si permit sa se ia de fastul AN 2015, cel mai cel din istoria de peste 88 de ani ai Radioului public. Asteptam cu mare interes protestul membrilor CA, ca sa vedem cine pe cine sprijina. Cat despre pozitia pe care acestia ar fi trebuit sa o ia fata de DECIZIA JUSTITIEI, ne-am lamurit…… Or fi zis ei ceva dar nu am auzit nimic.

Membrilor CA, nu uitati ca acolo nu sunteti angajatii si protectorii lui Miculescu, acolo sunteti numiti de Parlamentul Romaniei, unde ati depus si un juramant, conform art. 22 din Legea SRR si SRTv:

Jur sa respect Constitutia si legile tarii, sa apar interesele Romaniei, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, sa-mi indeplinesc cu onoare, constiinta si fara partinire atributiile ce-mi revin potrivit functiei si sa pastrez secretul profesional. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

PS. PROTESTUL lui Miculescu & membri CA va fi trimis in toate zarile, catre:

 1. Presedintele Iohannis,
 2. Guvernul Romaniei,
 3. PSD,
 4. PNL,
 5. UDMR,
 6. USR,
 7. EBU (EUROPEAN BROADCASTING UNION),
 8. ABU (ASIAN BROADCASTING UNION),
 9. NATO (North Atlantic Treaty Organization)
 10. ONU (ORGANIZATIA NATIUNILOR UNITE),
 11. OSCE (Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa)
 12. CE (Comisia Europeana),
 13. LIBE (Comisia pentru Libertati din Parlamentul European),
 14. Toate ambasadele tarilor straine acrediate in Romania,
 15. Toate organizatiile non-profitoare care l-au sprijint pe Miculescu, gen, ARCA lui NOE, CNADR, ANFP, PubliSind, etc.

AV Moise

8 gânduri despre “Stiri scurte de pe marginea scarilor din Str. G-ral Berthelot

 1. Oare cati instrumentisti si coristi din Formatile Radio sunteti membri in „Adevaratul Sindicat al Angajatilor” si i-ati justificat existenta prin cotizatiile voastre? Nu stiati ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti?https://www.dcnews.ro/sindicatul-angaja-ilor-din-radio-romania-bataie-de-joc-apel-la-minister_537912.html

  Cotizati, fratilor, cotizati in continuare, sa aiba cine sa va infiereze cu manie proletara, pe banii vostri!

  Apreciat de 1 persoană

  • Mulți au plecat, înainte de sărbătorile de Paști. Alții au făcut-o cu ceva timp în urmă și vor mai urma și alții,care nu sunt convinși încă. Noi îi așteptăm.

   Apreciază

 2. Cardasia ci complicitatea este mare. Interesul personal este si mai mare.Din pacate, personal, am avut asteptari cu privire la cateva persoane din consiliul de administratie. Asteptarile mele au fost inselate. Daca nu au luat atitudine nici in ultimul ceas atunci se merita unul pe celalalt si destinele le sunt impletite. Nu ii regret, nu am de ce. Traseismul si pupincurismul nu ne mai surprinde, iar o astfel de abordare ma dezgusta. Cred ca noi am fi meritat mai mult. Au fost niste ani urati si in timp ce noi ne dorim sa scapam de ei si sa ne ligem ranile uitandu-ne cu speranta in viitor (chiar fara taxa!) ei isi cauta locuri caldute si bine platite. O mare dezamagire au fost cele patru exemplare, carora salariatii le-au dat girul (titulari si supleanti) si ei s-au balacit intr-o troaca de unde manca porcu. Ne-ati ingretosat!

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s