Dosarul cu alegerile pentru CA al SRR, are azi termen la Înalta Curte

Dosarul cu alegerile pentru desemnarea reprezentanților salariaților in Consiliul de Administrație al Societății Romane de Radiodifuziune are astăzi, joi 6 Aprilie 2017, primul termen.

Este ora 9.00 si se așteaptă intrarea completului de judecată.

Din partea SUS-Radio Romania este prezent Dl avocat Ovidiu PREOTESESCU, cel care a si câștigat in prima instanța la Curtea de Apel, acest dosar, deși toți credeau ca o sa-l piardă.

Mariana Milan, șefa Serviciului Juridic, se afla si ea in sala. Ea a stat mereu in spatele lui Ovidiu Miculescu, așa cum se poate observa si in poza de mai jos. (Sursa: RRA)

Ora 9.03, a intrat instanța de judecată.

Ora 9.07 S-au luat la rând dosarele.

Dosarul nostru 4322/2/2014 este la poziția 10.

Ora 9.45 Dosarul de la poziția 9.

Ora 9.55 A fost strigat dosarul nostru.

Mariana Milan a inceput prin a cere admiterea recursului si pe urma bla, bla, bla …sa zapaceasca instanta.

Reprezentantul conventional al SUS-Radio Romania, dl avocat Ovidiu Preotesescu a combatut toate alegatiile pe care le-a visat, asta noapte, Mariana Milan & casele de avocatura cu care SRR are contracte, si a cerut respingerea recursului.

Nu v-am povestit acum exact ceea ce au spus fiecare dintre cei doi, Mariana Milan si av. Ovidiu Preotesescu, pentru ca vreau sa va spun ceva interesant.

Presedinta completului de judecata, dupa pledoaria dlui av. Ovidiu Preotesescu a intrebat:

– „Hotararea Parlamentului nr. 24/2014 a fost cumva anulata ?”

A sarit ca arsa Mariana Milan sa spuna ca nu a fost anulata dar a recunoscut, cu o voce suava, ca doar in partea „celor 8 numiti de Parlament s-au facut schimbari, nu si in ceea ce priveste pe ceilalalti (a se vedea ca Miculescu a fost numit de Guvernul Ponta iar Viorica Nicoleta Balaci si Adrian Doros – alesi, prin indepartarea contracandidatilor)”.

Instanta a ramas in pronuntare.

Pe seara, s-a afisat pe portal ca instanta a amanat pronuntarea pentru data de 20 aprilie 2017 (vezi aici).

06.04.2017 9:00
 • Complet de judecată: Completul nr.8-NCPC
 • Numărul documentului de soluționare:
 • Data documentului de soluționare: 06.04.2017
 • Tipul documentului de soluționare: Încheiere – Amânare iniţială a pronunţării
 • Soluție: Amână cauza
 • Detalii soluţie: Încheierea din 6 aprilie 2017. Amână pronunţarea la 20 aprilie 2017.
20.04.2017 9:00
 • Complet de judecată: C8-AP
 • Numărul documentului de soluționare:
 • Data documentului de soluționare:
 • Tipul documentului de soluționare:
 • Soluție:
 • Detalii soluţie:

Pe curand cu informatii despre simulacrul de concurs pentru functia de manager de la Radio Romania Tg. Mures. Miroase a DNA.

Cu bine,

AV Moise

5 gânduri despre “Dosarul cu alegerile pentru CA al SRR, are azi termen la Înalta Curte

 1. Pingback: Quod erat demonstrandum: Alegeri ilegale la Radio România – un grav atentat la democrație! (varianta pe larg) | SUSROMANIA

 2. ihttp://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery%5B0%5D.Key=id&customQuery%5B0%5D.Value=200000000317487

  Balaci Viorica Nicoleta si celalalt nimeni sa dea indemnizatiile inapoi, iar drepturile salariatilor: spor de intrare in direct, acord redactional, spor conditii grele si multe altele – trebuie recuperate de la impostori/infractori !!!

  Apreciază

 3. Cei care conduc si au condus Romania, ani multi, au declarat – public – ca avem un stat mafiot.
  Aceasta situatie scoate la iveala starea precara/lipsa de valoare a unor oameni, care sunt platiti bine si respectati de popor pentru a realiza o organizare politica, administrativa, juridica, economica,s.a.m.d., prin care sa se asigure functionalitatea sistemului social si sa reglementeze si armonizeze relatiile dintre oameni.
  Ne intrebam: cum este posibil ca, in secolul 21, cand sistemului juridic (si nu numai) i se cere OBIECTIVITATE si CELERITATE, rezolvarea unei cauze/a unui dosar sa dureze 3, 4 sau mai multi ani, iar, intre timp, nelegiuitii sa lucreze si sa creeze rau dupa rau – pana la dezastrul general ? Cat trebuie sa mai toleram aceste nereguli ? Cum le putem indrepta ?

  Cei care au dreptul sa aleaga trebuie sa stie sa raspunda la aceste intrebari, altfel, rezultatul il purtam in destin !

  Apreciază

 4. Sa zicem ca instanta va decide definitiv ca alegerile au fost ilegale si, pe cale de consecinta, le va anula. Cei doi reprezentanti in CA nu vor trebui sa dea indemnizatiile inapoi? Si cine ar trebui sa ceara acest lucru? Doamna Milan, fuga la carte!

  Apreciază

  • Declararea ilegala a alegerilor atrage pe cale de consecinta invalidarea CA. Cam toate actele semnate de ei sunt lovite de nulitate: de la includerea sporurilor pana la declasificarea sau comasarea functiilor,de la organizarea interna facuta in 2013 prin ultima organigrama pana la decizii de strategie. Consecintele castigarii definitive a procesului de catre SusRomania sunt complicate si pot fi doua rezolvari:punerea batistei pe tambal sau tragerea la raspundere a vinovatilor cu implicatii pentru toti salariatii. Ar mai fi una. Cea mai buna dar putin probabila in actuala conjunctura politica. V-o spun dupa decizie.

   Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s